Miért van az, hogy a nem vallásos családok gyermekeinek 100 százaléka rendelkezik valamilyen magatartási, viselkedési zavarral, vagy tanulási nehézséggel?
Érdekes, ha egy ateista tesz fel ilyen sértő kérdést a keresztényeknek, hatszáz másik ateista leüvölti. Hol vannak a keresztények, aki helyreteszik eltévelyedett testvérüket?
És te valláskárosult b@rom, kérdező! Linkeld be a kutatást, vagy a szaklap címét, számát, megfelelő odlalát írd be és utána nézünk.
"Egyrészt egy mélyen vallásos szülőpár sokkal kiegyensúlyozottabb, következeteebb, stabilabb és jobb értékrendel bír, mint egy nem vallásos."
Egy mélyen vallásos család homofób, rabszolgát is tarthat (mert az Isten megengedi), a nőnek nincs szava a házban és a gyermekét megkövezheti vagy eladhatja. Ilyen ezsmerendszerrel senki sem jó ember. Valamint más vallások és a vallástalanok gyűlöletére okítják a gyermekeiket.
"A 100% túlzás, de ha összehasonlítanánk 1000 vallásos és nem vallásos családot, akkor biztos, hogy a vallásosak mutatnának fel jobb eredményeket, ami a gyerekek viselkedését illeti."
Homofóbia, rasszizmus, férfiuralom, vallási intolerancia és ateistagyűlölet. Ezek nem pozitív tulajdonságok. Hogy lehetsz ennyire károslut, hogy elhidd, amit írsz? A vallásosak MINDENBEN rosszabbul teljesítenek, csak a szaporodási rátában nem. Mézd meg kicsiny országunk legutóbbi népszámlálási eredményeit. A vallásosak harmada se éri el a felsőfokú végzettséget, az ateistáknak meg majd 70%-a felsőfokon végez. Egy viselkedészavaros egyén hamar kikerül a felsőoktatás várományosai közül.
Oh, és hadd ne mondjam, hány sátánista és/vagy neonáci ember jár a helyi vallásos középsuliba. És minden bizonnyal, a "bűnösnek születtél" mondaton alapuló nevelés jót tesz a gyereknek.
És a Ku Klux Klánnal mi a helyzet? Ott egy ateista sincs, mégsem túl jó viselkedésűek :D De mondjuk 1945 és 1990 között majd 20ezer fiatalt molesztáltak papok Hollandiában. Vajon mekkora lehet a szám az egész világra vetítve? Évente százezreket kínoz meg a jólnevelt keresztény klérus.
"Szintén vannak statisztikák miszerint az ateisták között sokkal több a diplomás,mint a hívők között,ettől függetlenül senki se állítja azt,hogy minden egyes ateista okosabb a hívőknél"
Pedig ez szinte tény. Az ateisták átlagban 5 ponttal jobb eredményt érnek el IQ teszteken.
"Egy keresztény szociológus..."
Sok keresztény gyülekezetben is elmondják a híveknek,hogy a sajátjukat kivéve más vallásokban mi a rossz-csak általában a saját nézőpontjukból,ez pedig rendszerint önös érdek által torzított információ(ha egyáltalán igaz).....
Meg azért említhetném pl.Pándy András tiszteletes úr lányát,aki bevallottan minimum öt gyilkosságban vett részt.Igen,hát rossz volt a viszonya embertársaival:)
Igaza van az egyik hozzaszolonak, ostoba, provokativ kerdes.
Vajon bolond lyukbol fuj a bolond szel?!
Nem hinném, hogy az én gyerekeim (keresztények vagyunk) jobbak lennének a nem vallásos gyerekeinél, csak a vallás miatt. Elképzelhető, hogy egy nem vallásos házaspár esetleg hamarabb feladja, és elválik, ez biztosan megviseli a gyerekeket.
A vallás hoz valamilyen fajta stabilitást az életbe - nem mondom, hogy ez ateistáknál nem lehetséges- de akkor ez igaz a buddhisták, krisnások, zsidók stb gyerekeire is.
De jó!Nem csak én vagyok olyan őrült hogy még mindig fenn vagyok és a GYIK-et olvasgatom!Na meg egy kis Wikit is:
Különben utolsó:Fogalmam sincs hogy a kérdező most hova tartozik,mert privátban már jól meg kevert.
tévedsz, utolsó, Hitler szülei nem voltak különösebben vallásosak.
"Nyilvánvaló, hogy Adolf Hitler olyan családból származik, ahol a vérfertőzés, a közeli rokonok házasodása, nemi érintkezése egymás között inkább szabály volt, mint kivétel. A nagyapát Johann Nepomuk Hüttlernek hívták, a nagymama Johanna Hüttlernevet viselte, mindkettőjük apja, egyben nagyapja egy bizonyos Martin Hiedler volt. Hitler apja, Alois nem a Hüttler nevet, hanem édesanyja nevét, a Schicklgrubert viselte. Az apa - akinek harmadik házasságából született Adolf Hitler - pénzügyőr volt az osztrák-magyar monarchiában, ivott, az egész családot rettegésben tartotta. Alois, Adolf Hitler egyik féltestvére úgy emlékszik vissza a hétköznapokra, hogy `az apa válogatott szidalmai kísérték a földön fekvő fiú (Adolf) üvöltését. Anya minden egyes ütésnél összerándult, s megpróbálta testével védeni Adolfot`".(Múlt-kor)
Miért van az, hogy a 21. században vannak még vallásosak, és még az ő pofájuk nagy? Amúgy kérek statisztikát, bizonyítékot, mert nem mindenki hisz el minden szart, amit valami agymenéses kiírt magából(igen, célzás a Bibliára). Amennyire én látom, a hitgyülis szülőkkel rendelkező haverom külföldön van, mivel a drága szülők bűnnek tartják a védekezést, 9 gyerekük van, pénzük semmi, de azt is a gyülibe hordják, a gyerekek meg éheznek. Egy meleg haveromat kidobta otthonról a katolikus családja, szinte beleőrült, egy osztálytársamat azért dobta ki a jehovás anyja, mert nem akart megtérni, most drogelvonón van.
Én totál ateista családban élek, imádom a családom, sok barátom van, nem vagyok r_banc, imádom az életet, készülök fősulira, a tanáraim általában elismernek. Szóval inkább menj Nigériába, ott még divat a vallás. Idióta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!