Miért van az, hogy a nem vallásos családok gyermekeinek 100 százaléka rendelkezik valamilyen magatartási, viselkedési zavarral, vagy tanulási nehézséggel?
Egyrészt egy mélyen vallásos szülőpár sokkal kiegyensúlyozottabb, következeteebb, stabilabb és jobb értékrendel bír, mint egy nem vallásos.
A család és a gyerekek is ezáltal kiegyensúlyozottabb, és a vallás mértékletességre és önkontrollra buzdít.
Továbbá nem csak a jogainkat, de a kötelességeinket is megtanítja.
Első vagyok
Kedves második, ezt mégis mire alapozod, fejtsd ki kérlek!
"Egyrészt egy mélyen vallásos szülőpár sokkal kiegyensúlyozottabb, következeteebb, stabilabb és jobb értékrendel bír, mint egy nem vallásos. "
Én a dédszüleimig visszamenően tudom, hogy semelyikünk sem volt vallásos, és nem is az a mai napig.
A szüleim nagyon értelmes emberek, én sem tartom kulturálatlannak magam, és sosem rendelkeztem semmilyen magatartási zavarral, a tanulmányi eredményeim is kitűnők voltak. Amit a második ír, az baromság. Tucatnyi ateista embert ismerek, aki erre rácáfol. Anyámnak volt valamilyen keresztény barátnője, aki mindig neki sírt, hogy a gyereke börtönben van, mert lecsukták kábítószer birtoklása miatt.
Persze, 100%...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!