Miért van az, hogy a nem vallásos családok gyermekeinek 100 százaléka rendelkezik valamilyen magatartási, viselkedési zavarral, vagy tanulási nehézséggel?
:))
Miket meg nem tudok. :) Akkor én egész életemben tanulási nehézségekkel küszködtem és intézetbe kellett volna zárni, olyan rossz gyerek voltam, csak nem vettem észre? Anyukám egész gyerekkorában tanult és könyveket olvasott, országos tanulmányi versenyeket nyert meg, de holnap felhívom, hogy miért hazudott nekem, mikor igazából tanulási nehézségekkel küszködött.
Te komolyan ennyire buta vagy, hogy ezt elhiszed, vagy csak hülyének tetteted magad? :) Hol az a statisztika? :)
A 100% túlzás, de ha összehasonlítanánk 1000 vallásos és nem vallásos családot, akkor biztos, hogy a vallásosak mutatnának fel jobb eredményeket, ami a gyerekek viselkedését illeti.
Persze most mindenki jön azzal, hogy "nem vagyunk vallásosak, mégis normálisak vagyunk".
Nos, egyrészt ez a statisztika nem mindenkire vonatkozik, másrészt ki lenne olyan bolond, hogy ideírja "igen, tényleg, mi nem vagyunk vallásosak, és valóban van valami hoppárénk."
Vallásos országban élek, és a gyerekek sokkal tisztelettudóbbak, és olyan igazi gyerekek. Itt nincs olyan, hogy visszabeszélnek a tanárnak, stb.
És a 12-13 éves lányok labdáznak és ugróköteleznek. Nem sminkkel, festett hajjal, lakozott körömmel, ribis ruhákban kergetik a fiúkat és pózolnak a FB-on.
Persze most mindenki azt fogja írni, hogy ő sem volt ilyen, és a gyereke sem....
Röhejes a kérdés. A kérdező meg egyenesen hülye és fogyatékos, ha ezt komolyan gondolja.
Azért a vallásos fanatizmusnak is van egy határa. Maradjanak maguknak, de ne a többi normális embert csesztessék, hogy problémájuk van. Csak szeretnék, hogy lenne!
Mégis mi a jó fenéről beszélsz? Tanulási nehézségek? LOL, a végén kijelented, hogy a vallásosak intelligensebbek.
Honnan veszed ehhez a bátorságot magadnak? Szerintem a vallás pont nem erre tanít, hanem szerénységre és mások elfogadására, elismerésére.
SZánalmas, buta idióta vallás fanok :D
"Egy keresztény szociológus, akir megállapította"
Jah, szóval keresztény... Hol érhető el a kutatási eredménye? Hol olvasható, hány nem vallásos gyereket vizsgált meg, azok milyen környezetből jöttek?
Nem tudom, én akár hányszor nézek dokumentum filmet bűnözőkről, akkor kiderül, hogy az összes mélyen hívő keresztény. Lásd: olasz maffia, latin-amerikai drogkeresők, börtönbandák stb. De hogy említsek még párat: keresztes háborúk, inkvizíció, Opus Dei, Jehovások.
Mind-mind csupa sült bolond.
Kérdező, hallottál már arról az emberről, akinek a tettei ihlették pl. a Texasi Láncfűrészest, a Psycho-t, és egyéb filmeket?
Nagyon vallásos volt a család, és nézd meg mi lett belőle.
Ennyit a statisztikáról, ami amúgy is hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!