Milyen "élményeitek" voltak a Jehova tanúi által rendezett kiskunfélegyházi kongresszuson?
A hit példaképei új ajándék a szombati napon!
Hihetetlenül jó! Még magányos farkas is erre maszturbál!
"milyen számotokra jelentőséggel bíró dolog lett világosabb, érthetőbb?"
Bocsánat kérdező, de legfeljebb olyanokat várjál, hogy nem adhatsz vért, mert az bűn meg hasonlók...
Nem véletlenül nem fogadják el őket "igazi' egyháznak! Pedig még a hitgyülit is felvették erre a listára pár éve (!) :))
Vagy senki nem volt ezen a kongresszuson aki aktív felhasználója ennek az oldalnak. Vagy semmi olyan nem történt amit érdemes lenne megosztani.
"A hit példaképei új ajándék a szombati napon!"
Kik voltak a hit példaképei a szombati napon?
"Nem véletlenül nem fogadják el őket "igazi' egyháznak! Pedig még a hitgyülit is felvették erre a listára pár éve (!)"
Egyáltalán nem érdekel kit milyen listára nem vettek fel de az sem érdekel ha felvették.
Én is voltam, ezen a kongresszuson, csak nem Kiskunfélegyházán, ugyanazon a hétvégén volt csak máshol. Nekem nagyon tetszett, érdekes volt a jelige is: Isten Szava igazság.
"A hit példaképei új ajándék a szombati napon!"
Ez egy könyv volt, én is kaptam belőle egy példányt.
Az első fejezet például arról szól, hogy Ábel, hogyan szerzet hitet, egy hitetlen családban... minden fejezet eleje mintha átrepítene a múltba, nagyon élethűen van leírva és tanulságosan..., nagyon jól átlátni az egészet és tanulni belőle. Persze azoknak akik tényleg szeretik az igazságot, és őszintén veszik a kezükbe.
Számomra még különösen megtetszett egy előadás is, a címe az volt, hogy "Végy igazságot és ne add el"-Példabeszédek 23:23
Leírnám röviden, hogy mi volt benne:
Az igazságot nem csak megvásárolnunk kell, hanem meg is kell tartanunk. Tehát ha látszólagos előnyökért felhagyunk, hogy igazságosak legyünk, akkor Sátán megveszi tőlünk az igazságot. Sátánnál mindenkinek megvan az ára, vagyis tudja mi a gyengénk. Jó szemléltette ezt Ézsaú példája, aki eladta elsőszülöttségét egy tál ételért(1 Mózes 27:38). Akkor úgy tűnt, hogy ez jó üzlet, ám idővel sírva kérte az apját, hogy áldja meg Őt is. Jó példa ez számunkra napjainkban, 1. bölcsen használjuk fel az időnket, 2.ne engedjük, hogy mások befolyásoljanak, 3. keressük Isten akaratát a döntéseink előtt.
Én is a kiskunfélegyházin voltam, csak szerintem egy héttel előttetek. Nagyon nagyon jól éreztük magunkat, nagyon sok minden volt, ami mindannyiunknak fel kellett hogy nyissa a szemét. A dráma nagyon figyelemreméltó volt.
De úgy látom, vannak itt olyanok, akik semmire nem becsülik égi Atyánk kedves ajándékait, de úgy gondolom ezzel csak saját magukat tüntetik fel szánalmasnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!