Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova Tanúi, miért a személyé...

Jehova Tanúi, miért a személyét támadják és nem az érveit vizsgálják meg egy ex-tagnak?

Figyelt kérdés

2013. jún. 29. 09:46
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
88%

Az hogy visszatérnek-e vagy sem arra nem tértem ki, így értelmetlen volt felhozni. Ja és a gyülekezet elhagyását és a kiközösítés között tudom mi a különbség és visszanézve az írásomat nem vettem észre hogy felcseréltem volna vagy hogy félreérthető lett volna az amit írtam.

S, most a vérátömlesztésről. Őőő nem értem, hogy ha a vérátömlesztésért nem jár kiközösítés akkor ezt miért játszották el többször? Több embert is kiközösítettek ezért szóval nem értem mire alapozod azt, hogy nem? Vagy ha csak nálatok nincs ilyen(a ti gyülekezetetekben) az más mert akkor ez egy új hír neked vagy mit tom én.

És most az egyetemről. Őszintén szólva én sem tudom miért nem fogadták el az ajándékot, de tegyük fel hogy elfogadták. Ilyen készülék nem mindenhol van így akaratlanul is lesznek kritikus pillanatok mikor nem lesz esély alkalmazni a készüléket. pl. a legközelebbi ilyen készülék 400 km-re van de a beteg nem csak hogy erősen vérzik miután már kiadott magából 1,5 liter vért ,de még csak az alvadás sem akar beindulni.

Ezzel nem azt mondom hogy nincs értelme ilyen gépeket üzemeltetni csak csupán vannak szituációk mikor nem tudnak segíteni.

"De itt magyarorszàgon tv hirdetès: adj vèrt ès ments meg 10 èletet.jaja adj vèrt ès jàrulj hozzà màsok halàlàhoz betegsègèhez."

Jó de azzal hogy vért adok nem csak hozzá "járulok" a halálához hanem az életéhez is. pl. ha én nem adtam volna vért lehet meghal és nem tudta volna a világra hozni gyermekét, megfosztottam volna a szerető családjától és minden mástól is.

Inkább éljen még 30-40 vagy még több évet az én vérem miatt, mit sem hogy meghaljon mert én önző voltam. A logikátok szerint inkább mindenki haljon meg most, mit sem vért kapjon és leéljen egy szép teljes életet.Az egy dolog hogy ti nem fogadtok el és nem is adtok vért, de a többi embert hagyjátok békén emiatt, hisz akkor nem csoda ha nem fognak titeket amiatt tolerálni.

Egyébként a válaszodban még nagyon sok minden hibás. pl.: "Tõlünk fejletlenebb orszàgokban is màr àtàltak règen a vèrnèlküli mûtètekre pl sziv mûtèt "

Hát már bocsánat, de egy szívműtétnél kötelező ilyen gépet használni különben meghalna az ember. Akkor ezt a készüléket használják szívműtét esetén ha nem akarják mert ez a leghatékonyabb módszer. Mondj inkább más példát mert ebből csak az derült ki hogy nagyon nem vagy témában.

"akkor nem kell preciz, vèrtakarèkos mûtètet vègrehajtani hanem van vèr lehet hentelni"

Ha van vér akkor pont hogy nehezebb egy műtétet végrehajtani, hisz nem csak, hogy eltakarja azt amit nem kellene, de még meg is hosszabbítja a munka folyamatot. Így biztos valami más okuk van, hogy nem hasznosították mindenhol a gépeket.

2013. júl. 4. 22:45
 52/53 anonim ***** válasza:
52%

èn nem is arra gondoltam hogy sulyos baleseteknèl nagy vèrvesztesztesèggel jàrò beavatkozàsoknàl hasznàljàk, persze oda vęr kell, mondjuk azt is lehet helyetesìteni különbözõ anyagokkal de ahovà vörörvèrsejt kell azt nem lehet pòtolni.Hanem elõre eltervezett mûtèteknèl alkalmazzàk

pl: 3 ève kivettèk a mandulàmat ès alàirtam egy nyilatkozatot hogy semmilyen esetben nem fogadok el vèrt mert akàr mandulamûtèt utàn is el lehet vèrezni.

2013. júl. 5. 07:23
 53/53 anonim ***** válasza:
Azt szoktam tapasztalni,hogy ilyenkor mindenki engem kezd támadni csak mert más nézeteket vallok, ehelyett mindkét válaszom 100%-osan hasznosnak bizonyult és még érvelni sem próbáltak meg ellenem az elmúlt napokban. Ennek fényében remélem, hogy tudtam segíteni.
2013. júl. 7. 18:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!