Megmondaná nekem valaki, hogy a Bibliai Özönvíz leírásban, Noé a halakat miért nem mentette? Miért nem vitt egy-egy párt a bárkára?
Nem tények vannak, hanem hipotézisek, felvetések, ötletek. Nincsenek sem tények, sem megfigyelések. Ennyire azért ne legyél elvakult. Átmenet? Egy emberszabású majom csontváza van kikiáltva átmenetnek és még ez is tényként van közölve, csak mert más a koponya méret, mint a ma ismertek.
És még én vagyok hiszékeny????? A Bibliát muszáj cáfolni, mert a benne lévő erkölcsi szabályok nem tetszenek a mai embernek, gondolom te is elég rendesen szelektálsz belőle, hisz ha a 6 nap nem 6 nap, akkor máris szabad engedni a többi szabályból is, hisz csak egy szép könyv.
Sajnállak nagyon, imádkozom érted.
31-es
oké. tehát ha egyes baktériumok rövid élethosszuk miatt megfigyelhető módon evolválnak akkor az csak hipotézis
nem vagy 100:) de azért csak imádkozz értem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!