Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Megmondaná nekem valaki, hogy...

Megmondaná nekem valaki, hogy a Bibliai Özönvíz leírásban, Noé a halakat miért nem mentette? Miért nem vitt egy-egy párt a bárkára?

Figyelt kérdés
2013. jún. 20. 14:51
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
0%

Nem tények vannak, hanem hipotézisek, felvetések, ötletek. Nincsenek sem tények, sem megfigyelések. Ennyire azért ne legyél elvakult. Átmenet? Egy emberszabású majom csontváza van kikiáltva átmenetnek és még ez is tényként van közölve, csak mert más a koponya méret, mint a ma ismertek.

És még én vagyok hiszékeny????? A Bibliát muszáj cáfolni, mert a benne lévő erkölcsi szabályok nem tetszenek a mai embernek, gondolom te is elég rendesen szelektálsz belőle, hisz ha a 6 nap nem 6 nap, akkor máris szabad engedni a többi szabályból is, hisz csak egy szép könyv.

Sajnállak nagyon, imádkozom érted.

2013. jún. 21. 18:54
 32/34 A kérdező kommentje:
A tudomány mindenki számára nyitott. Meg lehet cáfolni az evolúciót,a kormeghatározási módszereket,a genetikát,mikrobiológiát. Ez még senkinek nem sikerült,a Bibliát lobogtatva érvelni csak szegénységi bizonyítvány a vallásos közösségről,de bizonyíték a vallási elvakultságra!!!
2013. jún. 21. 20:19
 33/34 anonim ***** válasza:
100%

31-es

oké. tehát ha egyes baktériumok rövid élethosszuk miatt megfigyelhető módon evolválnak akkor az csak hipotézis

nem vagy 100:) de azért csak imádkozz értem

2013. jún. 23. 00:06
 34/34 A kérdező kommentje:
Aki így beszél a tudományról,az nem tudja mi a tudomány mibenléte. Az elmélet nem azt jelenti,hogy csak a tudósok fejében létezik! Az elméletek egy összegzés,ami matematikára,logikára épül,emellett és ez a lényeg,alaptételekre,összefüggésekre,axiómákra. Tud valaki olyan matematikai,biológiai,genetikai...elméletről,amit vallásosok cáfoltak meg?
2013. jún. 23. 12:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!