Keresztyén lányok! Ti választanátok olyan párt magatoknak, ill. szóba állnátok olyan fiúval, aki korábban már vétett a házasság előtti szexualitás vétségében?
Én igen. Ha vállalná értem...
Ha szereted, ez nem lehet akadály. Hány éves vagy?
Nem is értem a kérdésed (függetlenül attól, hogy a sex nem bűn).
Megbánta...
Most az a kérdés, hogy szerintük hazudik-e vagy mindenki aki vétkes örökre elveszett?
Köszi a válaszokat.
1#: Én vagyok a fiú, azért irtam E/3-ban, h személytelenebb, objektiv választ kapjak.
2#: elsősorban a probléma a házasság előtti nemi élettel pont ez, hogy úgy belemegy az ember, hogy nem a neki szánt házastársával történik. Csak azt tedd meg a másikkal ami nem fájna, ha a jövendőbeli partnereddel is megteszik előtted, mivel még nem vagytok házasok. Ez az oka amiért Isten óva int ettől. És ezt tudom, hogy mennyire fájhat a jövendőbeli partneremnek, mert én is régebben átéltem. Aztán sajnos elestem én is. És sajnálom, hogy van, amit majd nem csak a feleségemnek tartottam meg.
Hibázni emberi dolog
Nekem az lenne a fontos, hogy őszintén bevallja ezt, semmikép sem titkolja
Igen, a múltat nem lehet megváltoztatni, de ha megbántad, újra tiszta vagy és így is kialakíthatsz tiszta keresztény kapcsolatot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!