Hogy lehet üzenni az Őrangyaloknak?
Írd csak ide, majd holnap átadom.
Amúgy tényleg ennyire hülye vagy, hogy hiszel ebben??
Imádsággal. Ugyanúgy, mintha szenthez, vagy Máriához imádkoznál, csak ezúttal az őrangyalt szólítod meg imádban vagy fohászodban. Mi, katolikus hittanon legalábbis így tanultuk. Volt is egy őrangyal-ima, ami valahogy így szólt:
Őrangyalom szívből kérlek,
Bűntől, bajtól őrizzél meg.
Életemben légy vezérem,
Halálomkor állj mellettem.
Ámen
Meg volt egy ilyen is:
Őrangyalom, szívből kérlek,
Légy vezérem, amíg élek,
Ments meg engem bűntől, bajtól,
Ne hagyj el a halálomkor.
Mindig jóra figyelmeztess,
Úgy vezess a jó Istenhez.
Ámen
Gyerek fejjel mindig megnyugtatott, amikor este féltem a sötétben, és ilyenkor sosem álmodtam rosszat :D
De azóta már valahogy másfelé terelődtek a gondolataim, és nem igazán ez a legfőbb dolog, ami foglalkoztat. A lényeg, hogy szívből jöjjön, mint minden imánál. Meg hogy azért magadnak kell vigyáznod elsősorban önmagadra.
22/F kat.
Amúgy annyira jó,hogy itt mindenki 100%-osan tudja,hogy létezik vagy sem őrangyal,Isten stb.
Oké,hogy kifejti a véleményét,hogy SZERINTEM(ezt így kellene megtenni)nem létezik,de nem az,hogy még utána hozzáteszi,hogy hülye kérdés stb.
Azért mert valaki másban hisz,mint Mi,még nem feltétlenül hülye Ő maga vagy a kérdése.
És nem vagyok buzgó vallásos,csak tiszteletben tartom azt,amiben mások hisznek.
Lehet lepontozni...
Amúgy talán imádsággal üzenhetsz.Mást nem tudok elképzelni.
A szellemvilág érzékeli a szándékot, ergo, gyakorlatilag olvasnak a gondolataidban!
csak meg kell kérned az angyalokat (egyszerűen csak szólíts sok angyalt), hogy jöjjenek és segítsenek neked, vagy vigyázzanak rád, és más emberekhez is hívhatod őket, akárhol vagy. csak rájuk kell gondolnod.
minden embernek több őrangyala van, de amint mondtam, hívhatsz 100 angyalt is védelmül, de az felesleges lenne, mert ők csak a szellemi dolgoktól képesek megvédeni, meg valamilyen szinten fizikaitól is.
ugyanez a démonokra is igaz! ha rájuk gondolsz, jönnek.
viszont ne feledd, hogy te erősebb vagy náluk, és elküldheted, meg ugye erre jók az angyalok. ők azért vannak kitalálva, hogy segítsenek nekünk.
egyébként szerintem, Istenre nem igazán lehet számítani, ő nem csinál semmit, mert hát akkor minek élnénk, ha Isten helyettünk mindent megcsinálna? :)
Ő csak vígan üldögél a masszázsfotelében, és les minket, mint valami soha véget nem érő, latin-amerikai szappanoperát... xD
és egyébként, mindenkinek a magánügye, hogy miben hisz, és ebbe nem illik belepofázni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!