Kapsz jeleket Istentől, ha kéred?
Személy szerint nem vagyok hívő, de meg vannak az elképzeléseim Istenről, vagy bárhogy is nevezzük el.
A lényeg, hogy tanácsot kész, útmutatást, és kapsz valamilyen formában. Én arra már rájöttem, hogy határozott és egyértelmű jeleket érdemes kérni, mert a nehezen értelmezhető jelekkel nehéz boldogulni
Nem vallási vitát akarok itt indítani.
Mindenki abban hisz amiben akar, de talán sokan kértek már segítséget este magukban imádkozva, hogy „sikerüljön a holnapi vizsgám”, „legyen az orvosi leletem negatív”, „csak jöjjön meg holnapra a pénz” és lám másnapra jelet kap, ami egyértelmű, félre érthetetlen.
És lehet, hogy a jel, jelentését nem is veszi észre, csak évek múlva. „megbukik a vizsgán” aztán pár év múlva kiderül, hogy így járt jól, mert el ment egy másik szakra, és abban sikeres lett.
Én nem vagyok vallásos, de egy vizsga előtt amiből semmit nem tudtam, azért rimánkodtam -a nem is tudom kihez, vagy mihez- hogy ha ez a vizsga meglesz, akkor......és nem is fejeztem be a gondolatot, nem igértem azt hiszem semmit, de úgy lett meg a vizsga, hogy az csodába illő volt....Nevezhetitek istennek, véletlennek, vagy sorsnak, vagy önszuggessziónak, vagy aminek akarjátok, valahogy nem természetes körülmény volt.
De ugyanez volt, mikor visszaadtam egy alhagyott pénztárcát, és 1 hétre rá, valaki visszaadta azt a nagyon fontos könyvet, amit én elhagytam.
Ezek nagyon furcsa dolgok, és mivel ateista vagyok, nehéz megmagyarázni. Ezek fontos dolgok, holott apróságok... Ebből azt tanultam, hogy higgy a valamilyen felsőbb erőkben, istenben vagy önmagadban, vagy a szerencsédben, mert ez tényleg előre visz; és élj úgy hogy visszakapod azt, amit adsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!