Jehova tanúi! Szóval akkor most végeredményben mikor lesz a világvége?!
Bocsánat, tudom, hogy ez a kérdés már milliószor szerepelt, de tegnap leszólított egy tanú az utcán, és hát érdekes dolgot mondott. Azt mondta, hogy: "olyan hamar eljön, hogy nekem már meg sem kell öregednem" (21 éves vagyok)
Na most két dolgot tudok. Az egyik az, hogy még Jézus maga sem tudta, mikor lesz a világvége. A másik pedig az, hogy 2000 évvel ezelőtt írták le, hogy "már nem olyan sokára".
Most honnan tudja az a néni, hogy én már nem öregszem meg addig? Meddig? Van most valami új dátum? Vagy ez lett volna a blöff?
Kedves 31-es! Van ma ilyen "próféta"? Vagy most egészen másként mennek a dolgok az isteni vezetést illetően? Csak kérdezem, mert úgy tudom, hogy a Szent Biblia pont ezért íródott, benne van a bibliában annak a célja, olvasd el.
Tehát nem árt pontos választ adni a kérdésemre:
"Tudod-e mit jelent Istentől ihletett prófétának lenni??? És tudod-e, hogy Jehova Tanúi azok-e???"
Van-e rá bibliai válaszod, vagy csak kerülgeted a témát, hogy ne kelljen tudni, elismerni semmit, hogy kibújhass a felelősség alól?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!