Keresztények! Az orális szex bűn?
Nem vagyok vallásos, csak szeretek vallásokat tanulmányozni. Érdekel.
Tehát ugye az a helyzet, legalábbis a római katolikusok álláspontja szerint, hogy házasság előtt nincs szex, házasság után pedig a házastárssal korlátlan minden mennyiségben lehet, ameddig valaki nem válik a megszállottjává. Ja, és a fogamzásgátlás is bűn, tehát a szexnek törvényszerűen gyermekáldás a következménye, már ha elsőre összejön. Legalábbis én így értelmeztem.
Az orális szexel mi a helyzet? Az fogamzásgátlásnak minősül? Vagy azt lehet csinálni minden mennyiségben?
Kedves Frank
A simogatás, kedveskedés nem tilos egészséges keretek között.
Viszont az orális szex már perverz, mert a nemi szervek olyan helyekre kerülnek ahová nem kellene.
De ti tudjátok.
Részemről leírtam amit tudok, a döntés a ti dolgotok.
Köszönöm, Katy Weaver
ma 08:32
Ugyan az a kérdésem: ki dönti el, hogy nem kellene odakerülnie a nemi szerveknek? A bibliában erről nem írnak.
Katika hű jehovásként itt is elsüti a százmilliószor megcáfolt baromságait:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__4..
Kedves 7-es! Felsoroltál pár dolgot, ami nincs benne Bibliába. Szerintem meg benne van.
" Ne dobd meg sz*rral a másikat
Ne nyomj minden félét a s*ggedbe
Ne tölts le filmeket, mert megkárosítod a
gyártót, ugyan ez vonatkozik minden másra
ami magántulajdon és a neten közzéteszik
Ne rongálj köztulajdont, még ha neked
tetszik is a graffiti
És még lehetne sorolni órákon át"
És ide lehet sorolni még a klasszikus ne dohányozz szlogent is. Nagy része bizony benne van a Bibliában. Nagyon röviden:
"Kárt ne tégy" Mk 10,19
És még valahogyan benne van.
Mk 12,31 A második pedig hasonlatos ehhez: Szeresd
felebarátodat, mint magadat. Nincs más
ezeknél nagyobb parancsolat.
Már megbocsáss, de a Csókolózást, ne keverjük már ebbe bele.Nem is lehet egyenlőség jelet húzni a kettő között.
Katy Weaver
Katy!
Ezt irtad:
" az orális szex már perverz, mert a
nemi szervek olyan helyekre kerülnek
ahová nem kellene."
Majd azt mondod, hogy a csókolózást ne vegyük ide?
Tehát az nem ugyan az a kategória amikor a nyelved szexuális eszközként a másik szájába van dugva, a másik nyelvét simogatod a tiéddel, ellentétben azzal, hogy a másik nemi testrésze nem a te nemi testrészedhez, hanem a szádhoz ér?
Ne viccelj. Meséld már el nekünk, hogy mi vezet téged arra, hogy a nyelvedet a férjed szájába dugjad? Ha ez nem szexualitás akkor miért csak a férjeddel csinálod? Ráadásul a nyelved biztos nem ezért van, igy a logikád szerint kimeríti a paráznaság fogalmát, és perverz. Pfúj...
Gratulálok
Isten nem avatkozott bele, hogy férj a feleségével mit csinál az ágyban szeretetből egymással, ti meg veszitek a bátorságot és Istent játszva beleszóltok? Kell ám arcnak lenni ehhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!