A bibliának mi az álláspontja az orális szexről? Pontosan hol írja? Nektek mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
2012. szept. 10. 17:05
1/24 anonim válasza:
A Biblia nem ír erről. Csak mostanában lett divat az orális szex. Régen még a szajhák közül is csak kevés vbolt rá hajlandó.
2/24 A kérdező kommentje:
Nekem több hívő is mondta, hogy a biblia szerint ez bűn. Akkor végül is a bibliában szó sincs róla? Miből gondolod hogy régen (sok száz éve)nem volt elterjedt az orál szex?
2012. szept. 10. 17:31
4/24 anonim válasza:
Sokkal jobban el volt terjedve, ugyanis nem mindenhol tudtak óvszert használni. Ha már arra gondolunk a barlangban lakó elődeink szexuális segédeszközöket, pl. kőkori vibrátort xD "gyártottak", akkor meg hajajj... :)
Minden állatnál (így embernél is), amelyik képes élvezni a szexet megfigyelhető hasonló vagy más extrém, utódot biztosan nem eredményező aktus. :)
5/24 anonim válasza:
A Bibiliát nem tudom, hogy szó van-e benne róla, a római katolikus egyház legjobb tudásom szerint a párok saját döntésére bízza, hogy helyesnek tartják-e (vagy valami ilyesmi).
6/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, esetleg valaki megtudná mondani a bibliában hol olvashatok a szexualitásról?
2012. szept. 10. 18:06
7/24 anonim válasza:
Én csak görög nyelven ajánlom.
8/24 anonim válasza:
ez főként lelkiismereti kérdés
az én magán véleményem hogy ahol a vizeletemet meg a székletemet ürítem azt nem engedem hogy a párom szájához vegye, én tisztelem őt ennyire
dehát én már csak ilyen maradi vagyok
9/24 anonim válasza:
A Biblia sehol nem ír erről szó szerint , explicit tiltás nincs benne. Igazából, amikor felsorol sok perverzséget utána odaírja, hogy az "ehhez hasonlók" is bűnök. Sokan az "ehhez hasonlókba" értik bele, de szerintem ez túlzás.
10/24 anonim válasza:
#8 Akkor ahonnan a vizeleted üríted miért teszed belé? Az más?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!