Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit csináljak, ha álmomban...

Mit csináljak, ha álmomban nem tudok ellenállni a sátán kísértésének?

Figyelt kérdés

Ha ébren vagyok, már legtöbbször le tudom győzni a kísértést, de álmomban egy ideig küzdök és mégse sikerül.

Mit tegyek? Mennyire számít súlyos bűnnek, ha álmomban lopok/verekszem/szexelek, pedig küzdök ellene hogy ne?

2013. ápr. 21. 13:17
1 2
 11/11 KZitus ***** válasza:

Szervusz

A rossz álmok, sajnos velejárói az életnek.

Tulajdonképpen csak olyasmiről álmodik az ember, ami benne van az elméjében. Nem kell neki nagy jelentőséget adni, de te is tegyél róla, hogy napközben- amennyire rajtad áll-, ne legyenek nyomasztó gondolataid.

Például: nekem eléggé gyakori és visszatérő álmom, hogy egy régen meghalt barátom hív álmomban magához, hogy menjek már hozzá. Elég morbid álom, de amikor még élt, elég gyakran vetette a szememre, hogy ritkán látogatom őt, szeretné, ha gyakrabban mennék. Nos ha ezt álmodom, nem arra gondolok, hogy szeretné ha én is meghalnék. Ilyenkor sokat gondolok az együtt töltött kellemes beszélgetésekre, alkalmakra, amikor jól éreztük magunkat. Ha ezt teszem nincsenek rossz érzéseim.

Te is egy-egy rossz álom után örülj annak, hogy te egészen más ember vagy, és ha lehet ne olvass, vagy nézz erőszakos dolgokat. Egy idő után már nem annyira fog zavarni az ilyen álom.

Majd örülsz, hogy az egész csak egy rossz álom volt.

Sokat számít a pozitív szemlélet.

Üdvözlettel: Zita

2013. jún. 12. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!