Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit csináljak, ha álmomban...

Mit csináljak, ha álmomban nem tudok ellenállni a sátán kísértésének?

Figyelt kérdés

Ha ébren vagyok, már legtöbbször le tudom győzni a kísértést, de álmomban egy ideig küzdök és mégse sikerül.

Mit tegyek? Mennyire számít súlyos bűnnek, ha álmomban lopok/verekszem/szexelek, pedig küzdök ellene hogy ne?

2013. ápr. 21. 13:17
1 2
 1/11 anonim válasza:
Keress fel egy ördögűzőt,vagy egy szakembert.
2013. ápr. 21. 13:22
 2/11 A kérdező kommentje:

a szakember nem tud segíteni, mert nem vallásosak

ha 1000 piszchós és önsegítő könyvet nem olvastam el, akkor egyet sem és nem jutottam velük előrébb

2013. ápr. 21. 13:24
 3/11 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem számít bűnnek.

Nekem is voltak már morbid álmaim...

Pedig a szexesnek jobban örültem volna.

Álmában az ember tanul, feldolgozza az őt ért hatásokat.

Minden rendben van az életedben? Milyen gyakran álmodsz ilyesmit?

Reggel pihent vagy? Könnyen felkelsz?

2013. ápr. 21. 13:29
 4/11 anonim ***** válasza:

Ezt pedig párszor ajánlották az oldalon, ha érdekel:

[link]

2013. ápr. 21. 13:30
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem pont azért álmodsz ezekkel, mert ennyire küzdesz ellenük. Ha nem foglalkoznál ennyit a témával nem álmodnál velük.
2013. ápr. 21. 13:34
 6/11 anonim ***** válasza:

Az álmaiddal kapcsolatban vizsgáld meg, hogy miket cselekszel ébren. Ha úgy gondolod, hogy nem cselekszel nagyon súlyos dolgokat és viszonylag jó keresztény vagy jó cselekedetekkel akkor egy kis megszállottságról lehet szó..

Kérd Jézust, hogy szabadítson meg téged.

Ugyanakkor lehet csak egy próbatétel előtt állsz a lényeg, hogy az Isten iránti bizalom nagyon fontos!

2013. ápr. 21. 13:52
 7/11 anonim ***** válasza:
Imádkozz rendszeresen és kitartóan azért, hogy szabadítson meg az Úr az ilyen álmoktól. Egyébként nem számít bűnnek, mert hiszen nem szándékosan és nem is tudatosan teszed, sőt valójában el sem követed ezeket a dolgokat. Nem bűn, de el tudom képzelni, milyen felzaklató érzés lehet ilyeneket álmodni. Az ima segíthet, valamint az, ha rendet raksz az életedben.
2013. ápr. 21. 16:22
 8/11 anonim ***** válasza:
91%

A kellemetlen, rossz álmok nem a gonosztól vannak, hanem a tudatalattid próbálja valamire felhívni a figyelmed (pontosabban próbál valami kifejeződésre jutni), és ezért az élénk, felzaklató képsorok.

Egyetértek azzal a válaszolóval, hogy valószínűleg éppen azért térnek vissza, mert el próbálod fojtani ahelyett, hogy feldolgoznád.

2013. ápr. 21. 21:23
 9/11 anonim ***** válasza:
2013. ápr. 22. 22:58
 10/11 anonim ***** válasza:
2013. máj. 4. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!