Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten rossz embereket teremt,...

Isten rossz embereket teremt, hogy a jó emberek szenvedjenek aztán a rosszak pokolramenjenek és őkis szenvedjenek?

Figyelt kérdés
Nem vagyok hívő, számomra túlsok észérv szól ellene, pedig örünék ha újra tudnék hinni, írd le kérlek ami erről eszedbejut, hátha valamelyik okos meg tud téríteni, tényleg nagyon szeretnék hinni.
2009. szept. 22. 23:40
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

SZIA!

Isten tökéleteset alkotott ,de mivel az embernek szabad akaratot adott,ők úgy döntöttek,hogy nincs szükségük Istenre!Pokolban sem fogja kínozni az embereket egy Isten ,aki maga a szeretet!A pokol is egy tév tanítás a sok közül!

Az észérvek egyébként a Biblia mellett szólnak ,csak meg kell ismerni .A hit nem = a hiszékenységgel.Az hiszékeny aki templomba járogat ,de nem tudja ,miért ?Vagy nem is ismeri Isten akaratát !De én bizonyítékokkal tudnám neked bizonyítani ,hogy Isten létezik ,hogy Isten hamarosan lépni fog ,mint annak idején a vízözönkor !Ha tényleg szeretnél hinni egy valóságos Istenben és tudni akarod,hogy mi a szándéka akár a földel az emberekkel és veled,vedd fel velem a kapcsolatot!Bár én nem vagyok egy okos ember ,akit kerestél ,de tudod Isten sem okos ,művelt embereket magának ,hanem olyanokat,akik alázatosaak és őszinte szívűek!

2009. szept. 25. 08:58
 22/24 anonim ***** válasza:
Egyszerű: nézd úgy a Bibliát, hogy egy hároméves gyerek játszóterét írják le benne. Számomra a Biblia istene egy kisgyerek, aki kitalált magának egy világot unalomúzés céljából. Így máris nem tudom komolyan venni az egész mesét.
2009. szept. 25. 12:40
 23/24 anonim ***** válasza:

Na várjunk csak

Isten nem teremt rossz embereket

mindenki a születése után eldönti hogy Isten útját

járja e vagy a bűn útjára lép

2009. szept. 26. 17:08
 24/24 világvége1 ***** válasza:
Isten jó szellemeket teremt, csak összehasonlíthatatlanul többen lesznek gonosszá, mint nem.
2020. jún. 4. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!