Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ezeket mivel magyarázza a...

Ezeket mivel magyarázza a keresztény vallás?

Figyelt kérdés

Mivel magyarázza a dinoszauruszokat? azokat is Isten teremtette? egyáltalán van szó róluk a Bibliában?

A Biblia szerint isten 7 nap alatt teremtette meg a Földet a tudomány szerint 4,6 milliárd éves, nem tudom mennyi ideje élnek emberek a Földön de biztos nem 4 milliárd éve.

Ádám és Éva gyerekei kikkel sexeltek?

2013. ápr. 4. 17:06
1 2 3
 21/23 Mulder614 ***** válasza:
A dinoszauruszok egyik feladata lehetett a megélhetést biztositani. Az akkori állatok, és növények lakhatóvá tehették a bolygó. A szénmonoxidot oxigénné alakítani.
2013. ápr. 5. 16:00
 22/23 A kérdező kommentje:
Tehát a vallást csak akkor lehetne megcáfolni ha találnánk a Földön kívül életet?
2013. ápr. 5. 19:30
 23/23 anonim ***** válasza:
45%

Úristen 21-es te csak ne akarj kémiázni mert látom nem értesz hozzá (hozzáteszem a szénmonoxid már 8. ban kötelező,középsuliban meg végigkísér).

Az állatok,illetve a növények se használják fel a szénmonoxidot.Gondolom te a szén.-dioxidra gondolsz,de azt is csak a növények használják fel,és most kaőpaszkodj meg mert egy übernehéz szót fogok mondani,a fotoszintézis során.Az állatok nem használják fel a szén-dioxidot sehogy se.(gondolom te is csak megfulladni tudsz tőle 8% fölött)

Azt szeretem, amikor ilyen természettudományosan analfabéták vitatkoznak az ateistákkal a Biblia hitelességéért.

De különben mennyünk csak tovább .Elvileg a Biblia szerint a világban az utolsó kis baktérium is az ember szolgálatára lett teremtve (ebből látszik milyen szerény a kereszténység).Nos,ha mindennek megvolt a feladata,az azt jelenti hogy egyetlen egy faj kiesése is valamilyen pótolhatatlan hiányt szül (hisz nincs evolúció,nem tud egy új faj megjelenni az eltűnt helyére XD)

Ha ez így van,akkor a dinoszauruszoknak is kellett lennie valamilyen feladatának,hisz a lényeg hogy az embert szolgálják.A kérdés szerintem hangosabban ordít mint egy gázduda:Mi célja lehetett egy dinoszaurusznak?Mi értelmük volt?

Tudom hogy úgy se kapok választ,ha kapok is az valami Mátéötvenhétharmincnyolc idézet lesz,de azért megkérdeztem.

Poliateista

2013. ápr. 6. 14:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!