Lehet még jelentkezni? (Kirchentag)
Figyelt kérdés
2013-a Kirchentag jelentkezési határ ideje már lejárt a múlt hónapban 15-én. Sajnos lekéstem. Olvastam, hogy 2 éve volt utójelentkezés. Ha valaki tudd esetleg részleteket vagy utána tud járni, hálás lennék neki! Én már próbáltam, de a semmin kívül, semmit nem találtam.2013. márc. 17. 19:29
2/5 anonim válasza:
Ez mi amúgy? Bocs, csak angolul tudok.
3/5 A kérdező kommentje:
Én is csak angolul tudok, de van aki segítsen! Első válaszolónak, köszönöm!
Amúgy ez egy, olyan rendezvény amit 2 évente szerveznek meg és az a lényege, hogy egy csomó program közül választhatnak az oda látogatók. Részletek [link]
2013. márc. 18. 15:51
4/5 anonim válasza:
A fenti linket azért adtam, mert jelentkezés nélkül is részt vehetsz, ha van hol megszálnod. De találtam egy jelentkezési oldalt is, ahol nincs szó róla, hogy meddig lehet jelentkezni. Gondolom, amíg az oldal elérhetö, addig semmi akadálya.
5/5 A kérdező kommentje:
A határ idős a lefoglalt szállással együtt volt és ha addig jelentkeztem volna, akkor kapok térképet, program ajánlót meg stb. Szerintem várok még 2 hetet és ha addig nem lesz utójelentkezés, nem megyek.
2013. márc. 18. 17:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!