Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Egy félig cigány származású...

Egy félig cigány származású emberből lehet Hungarista? (nem tudom hogy mennyire illik ez a valláshoz de végül is ez is egy eszme vallás nem? )

Figyelt kérdés
2013. márc. 25. 19:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ozmium42!

Amúgy mit jelent a negyvenkettes szám a nicknevedben? Csak nem a világtörténelem egyik legsötétebb és legvéresebb időszakának az emlékét szimbolizálja?

Ha igen, akkor javaslom, hogy vizsgáltasd meg magad egy szakorvossal! Hidd el, nem fog fájni, és ideális esetben még előnyöd is származhat belőle!

2013. márc. 27. 13:07
 12/18 Ozmium42 ***** válasza:

Üdv!

A kérdező kérdésére válaszoltam, miszerint hogy lehet-e belőle hungarista félig cigány létére. Nem én vagyok hungarista, úgyhogy ezt alaposan benézted barátocskám. Ismerem a hungaristák álláspontját, mert elolvastam, és mivel elolvastam, ezért le is írtam. Arra próbáltam utalni, hogy mivel a hungaristák ki akarják telepíteni a cigányokat Magyarországról, ezért cigányként, vagy félig cigányként miért akarna valaki hungarista lenni?

A 42-n még gondolkozz egy kicsit, mert ha ilyen rögeszméid vannak, hogy erről is a nácik jutnak az eszedbe, akkor nem én szorulok gyógykezelésre.

2013. márc. 27. 20:13
 13/18 anonim ***** válasza:
Ebben igaza van Ozmium42-nek, a hungaristák tényleg elég radikálisok lettek mára. Egy hungaristát ismerek hírből, ő is gyűlöli a cigányokat.
2013. márc. 27. 20:44
 14/18 anonim ***** válasza:

Ozmium42!

Az, hogy ezúttal "kívükállóként" írtad le a hungaristák cigányokkal kapcsolatos álláspontját, még nem teszi semmissé az övékhez hasonló nézetek általad történt propagálását más kérdéseknél. Tekintsd úgy, hogy azok alapján merészeltelek egy kalap alá venni a tulajdonképpeni elvbarátaiddal, amiket ezen a honlapon sajnos elég sűrűn "volt szerencsém" olvasni tőled.

Ami a felhasználónevedben szereplő 42-es szám megfejtését illeti, arra most inkább nem vállalkoznék. Maradjunk annyiban, hogy a stílusod és a habitusod alapján nem tartom valószínűnek, hogy 71 éve, 1942-ben születtél.

2013. márc. 28. 12:11
 15/18 Ozmium42 ***** válasza:

Miből gondolod, hogy egyáltalán évszámot jelent? Vagy, hogy egyáltalán jelent valamit?

Nos a további félreértések elkerülése végett lelövöm a poént:

[link]

Erre gondoltam, amikor kitaláltam ezt a nick nevet. Az ozmium a legnagyobb sűrűségű elem a periódusos rendszerben.

Amit a többi válaszaimat illetően írtál, azt inkább nem kommentálom. Talán csak annyival, hogy bocs, hogy élek :D

2013. márc. 28. 15:07
 16/18 anonim ***** válasza:
Mindenre gondoltam, csak arra nem, hogy a névválasztásodat egy sci-fi regény (is) ihlette. Mondjuk Douglas Adams helyében én a 31-es számot választottam volna, az valahogy „semmitmindóbbnak" tűnik számomra még a 42-esnél is. Bár nem szeretnék a gondolataidban vájkálni, arra azért kíváncsi lennék, hogy mi alapján kértél „mosolyogva" bocsánatot amiatt, hogy élsz. Én biztosan nem róttam fel neked, hogy „meg mertél születni". Talán ha elfogultság nélkül alkottál volna véleményt, akkor nem jutottál volna ilyen helytelen és bizonyos fokú paranoiáról árulkodó következtetésre.
2013. márc. 29. 18:15
 17/18 Ozmium42 ***** válasza:

"Bocs, hogy élek"

Ezt akkor szoktam mondani, amikor a véleményemért a puszta létjogosultságomat, vagy jelen esetben az épelméjűségemet kérdőjelezik meg. Mivel ilyenkor meggondolni nem szoktam magam, ezért csak a puszta létezésemért tudok mentegetőzni. Jelen esetben fajgyűlölet a vád, amit egyelőre nem is tudok, hogy melyik hozzászólásom alapján kaptam meg, mert csak ennyit írtál:

"...övékhez hasonló nézetek általad történt propagálását más kérdéseknél. Tekintsd úgy, hogy azok alapján merészeltelek egy kalap alá venni a tulajdonképpeni elvbarátaiddal, amiket ezen a honlapon sajnos elég sűrűn "volt szerencsém" olvasni tőled."

Szóval más kérdésekre adott más válaszaimról van szó. Elég számosak a válaszaim ahhoz, hogy ne ugorjon be kapásból, hogy melyekről van szó.

Viszont!

A véleményemet soha nem az alapján alakítottam ki, hogy ki mit gondol róla. Megfelelési kényszerem sem volt soha. Valószínűleg nem fogom meggondolni magam, mert rám ragasztod a jól megszokott jelzőket (a hungarista "elvbarátságból" következtetek ezekre), szóval marad a demokrata haláltábor, vagy a toleráns kényszergyógykezelés. Vagy megbocsátod, hogy élek :)

2013. márc. 29. 19:18
 18/18 anonim ***** válasza:

Sosem vártam el senkitől, hogy az én ízlésemhez igazítsa a saját véleményét. Ez alól te sem vagy kivétel. Amúgy meg ki vagyok én, hogy bárkinek is jogomban állhatna megbocsátani a puszta létezését? Álljon már meg a menet! Te tényleg úgy gondolod, hogy egy átlagos földi halandó rendelkezhet olyan erkölcsi alappal, ami feljogosítja arra, hogy megkérdőjelezze mások életének a létjogosultságát? Nem vagy egy kicsit „eltájolódva" ebben a kérdésben?

Szerintem kár azon lovagolni, hogy én milyen jelzőket ragasztok rád. A jelzőket ugyanis nem én ragasztom rád, hanem te ragasztod saját magadra. Azokkal a szélsőséges megnyilvánulásokkal, amelyek szép számmal megtalálhatóak többek között ezen a weboldalon is.

2013. márc. 29. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!