Egy félig cigány származású emberből lehet Hungarista? (nem tudom hogy mennyire illik ez a valláshoz de végül is ez is egy eszme vallás nem? )
Nem, ez semennyire nem vallás :D
Egyébként igen, lehet, ahogy zsidók is szép számmal vannak köztük, sokan maguk se tudják, hogy saját magukat utálják :D
A vallás nem egyenlő az eszmékkel:
Az eszme főként utópia, ideál és az ahhoz vezető számodra helyesnek vélt útirány szabja meg az eszmédet.
A vallás inkább magyarázó ok, vagy rendező elv. (amit a csodák, megismerhetetlen - a halálon túl - és egyéb dolgokra találtak ki.)
Ha a hungarizmusról beszélünk el lehet felejteni az ostoba
és felesleges önbíráskodó erőszakszervezeteket, meg alapjában véve a skinhead mozgalmat, ahogy a rasszizmus sem tesz senkit hazafivá (az egyenlő lenne a "Bántottál egy ilyen-olyan embert, most aztán nagy magyar vagy!" -felfogással). A patriotizmus egyenlő az igazi hungaristák eszményével. Az megtűr mindennemű etnikai változatosságot. A lényeg, hogy szeresse az országot, a múltat, ápolja a hagyományokat. (szerintem ezerszer többet
érnek, mint némelyik magát hungaristának nevező szájhős.)
Megtörtént eset:
13-14 éves forma lányka megy haza, otthon bejelenti, hogy mától skinhead lesz. DURR, egyből két pofon az apától.
Kolompár Bettikének hívták...
Lehet, igen.
Ha megfeledkezik a származásáról, vagy a saját családját kivételnek, nem igazi cigánynak tekinti.
☺ hazamegy Rómeó kopaszon.
kérdezi az apja: - mit te Rómeó vagy kopasz?
Rómeó: - szkinhed vagyok
A dade erre lekever Rómeónak egy nagy pofont.
erre Rómeó: - még csak egy órája vagyok szkinhed, és máris hogy útálom a cigányokat. ☺
Ozmium42!
És kiknek irány India, te platinafémek közé tartozó, igen magas olvadáspontú, kékesszürke, kemény, rideg fém? A hungaristáknak meg a hozzád hasonló álkeresztény fajgyűlölőknek? Merthogy mi, cigányok biztosan nem fogjuk elhagyni a szülőhazánkat, bárki is kerüljön hatalomra ebben az országban. Remélem, olvasod ezt a kommentet és eljut a kis tudatodig a mondanivalója. Ha mégsem, akkor iratkozz be egy IQ fejlesztő tanfolyamra, hátha sikerül feltornáznod magad egy olyan szellemi fokra, ami legalább részben megközelíti mondjuk egy 10 éves gyermek értelmi szintjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!