Van realitása annak, hogy létrejön egy 21. századi eszméket hirdető vallás, amely elfogadja a homoszexualitást?
Valami mozgalomféle lehet, de vallás nem igen, hioszen már nem olyan fontos az emberek életében a vallás, mint 2-300 éve volt, nem hiszem, hogy épp most találnának ki egy újat.
Különben meg úgyis fölösleges lenne, nem egy vallási irányzat követőinek kellene elfogadni a homoszexualitást (+ még sok minden mást is), hanem az embereknek, úgy ahogy vannak.
Ha ilyesmi történne a teremtő elfogja pusztítani,
És nem is fogadja el.
Itt nem emberek döntik el mit jelent kereszténynek lenni, hanem a teremtő, és a másság nem keresztényi, és a Teremtő sosem engedi, hogy ilyen élet örökké fenn maradjon.
Az Ő új rendszerében csak azok mehetnek be akik az Ő akarata szerint tisztán élnek, soha nem fogja megengedni, hogy felüsse bármilyen tisztátalanság.
Inkább javaslom, hogy kezdj el változtatni, a gondolkodás módodon mert ez Istennek nem tetszik és halálos ítélet jár érte.
Bocsi de nem akarom, hogy hazugságban maradj.
Na nem kell agresszívoskodni.
Az a baj a kereszténységhez hasonló vallásokkal, hogy durván lehet fanatizálni velük az embereket. Látod, hogy 32% is mit írt. Meg engem is hogy lepontoztak. xD
Persze van akit már eleve így neveltek, azt már nem igen lehet változtatni.
Na de lényeg a lényeg: ne a vallásosság alapján ítélkezz a homoszexualitásról (főleg ha te is az vagy) mert abban semmi realitás nincs. Amúgy is: azon, hogy két ember szereti egymást, nincs semmit elítélni való.
Kedves válaszadók. Hiába pontoztatok le, ez a ti néző pontotok.
Ja és nem vagyok agresszív.
Azt nem értem mire számítotok. Ezt a parancsot nem ember hozta, Istennel száltok szembe, Ő pedig ezen sosem fog változtatni.
ha az emberek meg is engednék, Ő sosem fogja.
S ezt a Biblia írja ami a Teremtő szavát tartalmazza,
Nem emberek találták ki, s ezt nem tudod eltörölni.
S nem vagyok agresszív.
Csak leírtam amit a teremtő határozottan megmondott,
tudjátok egyet nem értek.
Miért gondoljátok azt hogy az élet forrása megváltoztatja a szentség fogalmának jelentését?
A szent szóba nem fér bele ez az élet stílus, ha Tóth ágast is álltok, csak magatokat csapjátok be vele. Elaltatjátok a lelkiismereteteket
S ezt nem bántásként írtam, hanem ez az igazság ha fáj is
már pedig az igazság mindig fáj annak aki ellene megy.
Ja és még annyit, hogyan gondolhatjátok, hogy Isten tiltását emberek megváltoztathatják.
Jézusom a teremtővel szálltok szembe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!