Honnan tudjuk, hogy a biblia helyes? Honnan tudjuk hogy a tényleges Isten szavai vannak benne?
Szia!
A valóban Istentől származó prófétai beszéd „jó gyümölcsöket terem” az ember életében. Az Isten Lelkétől áthatott próféta jellemében és cselekedeteiben megjelennek a hasonlíthatatlan, csodálatos isteni jellemvonások. Bizonyságtétele közvetve is ilyen gyümölcsöket terem. Aki befogadja az igaz prófétai beszédet, annak életében ugyancsak megnyilatkozik az egészen különleges, szívet-lelket, jellemet átalakító hatalom. Ezeket a gyümölcsöket nem lehet hamisítani, az Isten Lelke nélkül való ember életében nem jelenhetnek meg. Éppoly biztos ez, mint az a természeti törvény, hogy a romlott fa nem tud egészséges gyümölcsöt teremni.
Üdv. Péter
"Kedves első válaszoló, köszönöm a szeretetteljes válaszod, remélem büszke vagy magadra, meg arra is, hogy keresztény vagy!! Adja Isten, hogy ne kelljen ilyen kétszínű emberekkel találkoznom mint Te!"
Nem vagyok keresztény. Nem értem mi a problémád? Csak leírtam, hogy általában mit szoktak mondani/írni, ha felteszed ezt a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!