Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hitesek? Bocsi a írásért de...

Hitesek? Bocsi a írásért de nem vagyok magyar.

Figyelt kérdés

Nos :

Már 4 éve megtértem :) Volt 1 olyan időszak amikor ellátogattam Hites gyülibe :) De az Úr olyan dolgokat mutatott meg nekem ott amik nagyon gázok :) Ne vegyétek ezt most sértésnek :) Csak szeretnék segíteni és tudom , hogy van itt olyan akinek fogok is. Jézus élt itt a földön ez igaz :) És most is él a menyben ez is igaz.

A gyüliben amit leprodukáltok amikor ´´betölt benneteket a szentszellem,,.

Ez a dolog nem az Úrtól van :) Nézzétek meg , hogy a hinduk is ugyanilyet szoktak csinálni :) Tudom , hogy ez most fáj :) De ez az igazság :) Jelenések könyve beszél olyanról , hogy : ´´ az a panaszom ellened , hogy beengedted Jézabelt,, :) Jézabell szelleme 1 okkult Démoni erő :)

A tized :

az ó testamentum beszél a tizedről :) D mi már az Új testamentumban vagyunk :) És a Mózesi törvények nem érvényesek :) Sőt az Úr csak annyit kér tőlünk amennyit örömmel tudunk adni :D :) Ha 20 forintot tudsz örömmel adni akkor annyit vár el tőled :) + a Biblia sosem kéri az adakozást gyülin belül :) Szegényeknek kell adakozni :)

Kenet :

a kentet a biblia csak 1x használja lelki értelemben. Olyan nincs , hogy elesel a kenettől :) Legalább is ez nem az Úrtól van :)

Hátraesés :

a Biblia beszél az elesésről az Úr jelenlétében :) Ez igaz. De : Hátraesés az mindig is a tiszteletlenséget jelentette :) :)

Szellemtől való részegség :

Biblia azt mondja : legyetek éberek és józanok :) Az apostolokat valóban részegnek mondták pünközsdkor :) De sehol nem olvassuk , hogy azt a kígyó szerű rángatózást produkálták volna :) Idegen nyelveken beszéltek és azért mondták rájuk , hogy részegek.

még rengeteg dolog van amit meglehetne cáfolni Biblia alapján :) a gyülekezetünkben rengeteg ex-hites van :D :D sőt egykori hites pásztor is van :)

HA a leírtakat nem tudod elfogadni akkor olvassd a Bibliát és onnan fogadd el :) :) Én is az Úrtól vettem ezeket és nem embertől :) Ne kövess embereket :) Ne embereke tekintélye alá tartozz hanem Jézus tekintete alá :) :)

Tudom , hogy ez most fáj :) És adott sok jót a hit neked mert megtérhettél és az Urat megismerted :) :) nekem is fájt régen :) :)

2013. márc. 8. 12:49
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Igen, a legnagyobb probléma: a hitgyüli eredete, kezdete, indíttatása- ez politikai volt, a szdsz nyomása alatt, és ez elsötétíti az egészet. 2000 év után még mindig nem lehet megérteni, hogy mit tanított Jézus Krisztus?

Hát..nem azt, hogy a politikai manőverezések a lélek fölé telepedjenek.

Béke veletek!

2013. márc. 11. 11:55
 22/25 Hazardteam ***** válasza:
Főleg, hogy még szdsz se volt..
2013. márc. 11. 13:28
 23/25 anonim válasza:
Az Szdsz-nek semmi köze nem volt a Gyülekezet elindításához.
2013. márc. 11. 17:57
 24/25 anonim ***** válasza:

igaz, előző kettő. (az szdsz mindig más néven bukkan fel a mocsárból, mint egy lokenszi szörny -most micsoda? alámerülve nem ismerjük fel).

Az -egyébként igen kedves(!), hites ismerősömet kérdezve, miért szavaz(nak, mind egy szálig a szektából) a gyurcsány-féle gyakorta-bérmálkozó, de vallás és keresztényellenes bagázsra, akik nyolc évig erőlködtek, hogy helytartókat ültessenek a nyakunkba, és kiárusítsák az országot: csak nézet ki a fejéből, üveges szemmel.

Nem baj. Ők olyan "keresztények", akik a keresztények vesztét szeretnék. Nekünk meg az a dolgunk, szeressük az ellnségeinket (is)

2013. márc. 12. 12:17
 25/25 anonim ***** válasza:

jav.:egy lokneszi szörny, ellenségeinket..

+ azért nem baj, mert legalább előbb lesz vége ennek az egésznek

2013. márc. 12. 12:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!