Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hitesek? Bocsi a írásért de...

Hitesek? Bocsi a írásért de nem vagyok magyar.

Figyelt kérdés

Nos :

Már 4 éve megtértem :) Volt 1 olyan időszak amikor ellátogattam Hites gyülibe :) De az Úr olyan dolgokat mutatott meg nekem ott amik nagyon gázok :) Ne vegyétek ezt most sértésnek :) Csak szeretnék segíteni és tudom , hogy van itt olyan akinek fogok is. Jézus élt itt a földön ez igaz :) És most is él a menyben ez is igaz.

A gyüliben amit leprodukáltok amikor ´´betölt benneteket a szentszellem,,.

Ez a dolog nem az Úrtól van :) Nézzétek meg , hogy a hinduk is ugyanilyet szoktak csinálni :) Tudom , hogy ez most fáj :) De ez az igazság :) Jelenések könyve beszél olyanról , hogy : ´´ az a panaszom ellened , hogy beengedted Jézabelt,, :) Jézabell szelleme 1 okkult Démoni erő :)

A tized :

az ó testamentum beszél a tizedről :) D mi már az Új testamentumban vagyunk :) És a Mózesi törvények nem érvényesek :) Sőt az Úr csak annyit kér tőlünk amennyit örömmel tudunk adni :D :) Ha 20 forintot tudsz örömmel adni akkor annyit vár el tőled :) + a Biblia sosem kéri az adakozást gyülin belül :) Szegényeknek kell adakozni :)

Kenet :

a kentet a biblia csak 1x használja lelki értelemben. Olyan nincs , hogy elesel a kenettől :) Legalább is ez nem az Úrtól van :)

Hátraesés :

a Biblia beszél az elesésről az Úr jelenlétében :) Ez igaz. De : Hátraesés az mindig is a tiszteletlenséget jelentette :) :)

Szellemtől való részegség :

Biblia azt mondja : legyetek éberek és józanok :) Az apostolokat valóban részegnek mondták pünközsdkor :) De sehol nem olvassuk , hogy azt a kígyó szerű rángatózást produkálták volna :) Idegen nyelveken beszéltek és azért mondták rájuk , hogy részegek.

még rengeteg dolog van amit meglehetne cáfolni Biblia alapján :) a gyülekezetünkben rengeteg ex-hites van :D :D sőt egykori hites pásztor is van :)

HA a leírtakat nem tudod elfogadni akkor olvassd a Bibliát és onnan fogadd el :) :) Én is az Úrtól vettem ezeket és nem embertől :) Ne kövess embereket :) Ne embereke tekintélye alá tartozz hanem Jézus tekintete alá :) :)

Tudom , hogy ez most fáj :) És adott sok jót a hit neked mert megtérhettél és az Urat megismerted :) :) nekem is fájt régen :) :)

2013. márc. 8. 12:49
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Jajjjjjjjjjjjjj
2013. márc. 8. 16:52
 12/25 Hazardteam ***** válasza:

Nekem csak annyi hozzáfűznivalóm van, hogy 1. tapasztalataim szerint ide alig járnak hitesek, tehát rossz helyen teszed kéretlen észrevételeidet 2. Rossz stílusban teszed, ami még ha tele van tömve smiley-val, akkor sem lesz pozitívabb és 3. Még ha igaz is lenne, amiket a hitesekről mondasz, akkor is elgondolkodhatnál azon, hogy amit te csinálsz, mennyivel "jobb" (elárulom: semmivel)

A többit majd leírják ők, ha szükségét érzik megvédeni magukat, elvégre "nekik" szól elméletileg (amire nem vennék éppen mérget)

2013. márc. 8. 18:12
 13/25 anonim ***** válasza:
minden smiley egy kés a testembe....
2013. márc. 8. 21:10
 14/25 A kérdező kommentje:
jah sorry. de hozzá vagyok szokva. mert a barátaimmal így írok. De az is igaz , hogy aki akar találni az talál hibát. Ha nem tettem volna smylikat akkor más lenne a gond.
2013. márc. 8. 21:30
 15/25 anonim ***** válasza:
nyugi azon kívül is van gond
2013. márc. 9. 09:48
 16/25 A kérdező kommentje:
Jah oké. De én nem olyanokat írtam , hogy ´´biznisz szekta,, ´´cionisták,, meg stb. Abból sosincs baj. Én csak leírtam az igazságot. Ha valami nem helyes itt Bibliailag vagy logikailag akkor nyugodtan meg lehet cáfolni. Én leszek akkor a legboldogabb. Mer :)
2013. márc. 9. 10:24
 17/25 anonim ***** válasza:

"Azokért jön vissza akik befogadták őt a szívükbe"

Tudom, hogy ez most fájni fog neked :), de hadd mondjam el, hogy ez egy nagy hazugság!

"Igyekezzetek bemenni a szoros kapun: mert sokan, mondom néktek, igyekeznek bemenni és nem mehetnek. Mikor már a gazda felkél és bezárja az ajtót, és kezdetek kívül állani és az ajtót zörgetni, mondván: URAM! URAM! nyisd meg nékünk; és ő felelvén, ezt mondja néktek: Nem tudom honnét valók vagytok ti; Akkor kezditek mondani: TE EELŐTTED ETTÜNK ÉS ITTUNK, ÉS A MI UTCZÁINKON TANÍTOTTÁLT; De ezt mondja: Mondom néktek, nem tudom honnét valók vagytok ti; távozzatok el én tőlem mindnyájan, kik HAMISSÁGOT CSELEKESZTEK! (Luk 13:24-26

"És arról tudjuk meg, hogy megismertük őt, ha az ő parancsolatait megtartjuk. A ki ezt mondja: Ismerem őt, és az ő parancsolatait nem tartja meg, HAZUG AZ, és nincs meg abban az igazság." 1 Ján 2:3-4

Olvastad már, hogy mi lesz a hazugoknak a sorsa?

"Boldogok, a kik megtartják az ő parancsolatait, hogy joguk legyen az életnek fájához, és bemehessenek a kapukon a városba. De kinn maradnak az ebek és a bűbájosok, és a paráznák és a gyilkosok, és a bálványimádók és mind a ki szereti és szólja a hazugságot. Én Jézus küldöttem az én angyalomat, hogy ezekről bizonyságot tegyen néktek a gyülekezetekben." Jel 22:13-15

Gondolkozz el kicsit azon, hogy miért kell erről a GYÜLEKEZETEKBEN bizonyságot tenni!

Jézus szerint az Ő juhai:

1. hallják az Ő hangját ÉS

2. ismerik Őt ÉS

3. követik Őt!

Sok keresztény hallja ugyan Jézus hangját, de nem ismeri és nem követi Őt! Jézus szerint kétféle hívő létezik. Az egyik hallja az Ő hangját és megteszi azt, amit Ő parancsol - ő az, aki kősziklára építkezik. A másik is hallja Jézus hangját, de nem teszi meg, amit Ő parancsol - ő az, akit bolondnak nevez Jézus, mert olyan, mint aki a homokra építi a házát...

Azok Isten Fiai, akiket Isten Szelleme vezérel, nem pedig azok, akik valamikor az életükben egyszer elmondtak egy imádságot. Figyeld meg, az írástudók is ezt mondják:

"És hozzámenvén egy írástudó, monda néki: Mester, követlek téged, akárhova mégy." Mt 8:19

Nagyon könnyű ilyet mondani Jézusnak, még Úrnak is könnyű őt nevezni. De Jézus szerint "Uram, Uram"-ozni fog sok hívő (a Bibliával a kezében), arra hivatkozva, hogy milyen hatalmas dolgokat tettek az Ő nevében! Nem elég, ha írástudók vagyunk (Mt 5:20), nem elég, ha ismerjük a Bibliát. Sokaknak a Biblia a bálványa! Nem az az örök élet, hogy megismerjük a Bibliát, hanem az, ha megismerjük Istent és akit Ő elküldött, a Jézus Krisztust!

"A ki hisz a Fiúban, örök élete van; AKI PEDIG NEM ENGED A FIÚNAK, nem lát életet, hanem az Isten haragja marad rajta." Ján 3:36

Tudom, hogy kemény :), de annak van örök élete, aki engedelmeskedik Jézusnak! Nem Mózesnek, nem a törvénynek, nem is a gyülekezet vezetőinek, nem X.Y. tanításainak. Még csak nem is a Bibliának, hanem Jézusnak!

Ha a Bibliának engedelmeskedett volna Jézus, leugrott volna a Jeruzsálemi templom tetejéről... A Biblia a sátán egyik legjobb eszköze arra, hogy a hívőket Jézustól távol tartsa! János apostol nem azt mondta, hogy nektek Bibliátok van és mindent tudtok, hanem hogy kenetetek van és mindent tudtok, és nincs szükségetek arra, hogy valaki tanítson titeket (1 Ján 2:27)! Most a tanítók után rohangálnak a hívők, tanításokat hallgatnak - olyanokat, ami a lelküket megnyugtatja, mert viszket a fülük...

Gyere Krisztushoz, és ismerd meg Őt! Ha nem tetted még meg, akkor kérd Jézust, hogy merítsen be a Szent Szellembe! És kérd a Szent Szellemet, hogy tanítson! Nem az az Isten gyermeke, aki gyülekezetbe jár, nem az, aki egyszer elmondott egy imádságot, nem is az, aki szokta hallani Jézus hangját, még csak nem is az, aki kereszténynek gondolja magát, nem is az, aki Úrnak vallja Őt (a sátán is hisz abban, hogy Jézus az Úr).

"Miért mondjátok pedig nékem: Uram! Uram! ha nem mívelitek a miket mondok?" Luk 6:46

Az az Isten gyermeke, akit Isten Szelleme vezérel! (Róm 8:14) Az, aki engedelmeskedik Jézusnak és követi Őt! Nem embereket, nem egy egyház tantételeit, hanem Őt! Nincs más út az Atyához! Ő az út, az igazság és az élet!

Kérd a Szent Szellemet, hogy tanítson, hogy jelentse ki neked Jézust! Hagyd abba, hogy a gyülekezeted tanításaira figyelsz! Nézd, nem sok helyen látunk olyat a Bibliában, hogy közvetlenül ISTEN szólalt volna meg, de nézd meg, hogy amikor megszólalt, akkor mit mondott:

"Ez az én szerelmes Fiam, a kiben én gyönyörködöm: Őt hallgassátok." Mt 17:5

JÉZUST HALLGASD! Ha valaki mást mond, mint Ő, akkor az vagy hazudik vagy tudatlan és nem ismeri Jézust! Az Ő juhai ismerik Őt és az idegenek hangjára nem hallgatnak! Csak az számít, amit Jézus mond! Ne hallgass másra, mert félrevisznek, az Ő szavai alapján leszünk megítélve (Ján 12:48)!!! Nyisd ki a Bibliádat, és olvasd el, hogy Jézus mit gondol (például az örök életről és az ítéletről), és kezdd el Őt valóban követni mint Mesteredet, Uradat, és Királyodat!

Tudod, "jöjjön el a Te Királyságod, legyen meg a Te akaratod"... Tényleg akarod ezt? Eszerint éled az életed minden percét? Gyere Jézushoz és ismerd meg Őt! Olvasd el újra Jézus szavait a evangéliumokban. Lehet, hogy te is le fogsz döbbenni, hogy keresztényként mennyire nem őt követed. Vedd komolyan, amit Jézus mondott és tedd meg, amit Ő parancsol neked! És akkor nem fogsz olyanokat írni, amiket fent idéztem tőled.

"Gyere, és kövess ENGEM!" Mt 9:9

Érted? Jézust kövesd, mert a másik út (a szélesebbik) a veszedelembe visz...

Az Úr áldjon meg Téged!

2013. márc. 9. 12:13
 18/25 anonim válasza:
Ami a Hit Gyülekezetében folyik az abszolút bibliai, és elég gáz a stílus amiben megírtad ezt a levelet.
2013. márc. 10. 18:41
 19/25 A kérdező kommentje:
Emberek. Nézzétek el kérlek titeket. Hisz nem vagyok Magyar. Ráadásul fiatal is vagyok és azért az a sok smyli. De most a smylikon fogtok rágódni mert le lett írva jószándékal az igazság :D ? Ez nekem olyan : dugjuk a fejünket a homokba :) Az nem változtat az igazságon ha a stíluson és smylikon fogtok rágódni :)
2013. márc. 10. 21:26
 20/25 Hazardteam ***** válasza:
A smiley-k csak másodlagosak az egyébként sokkal komolyabb problémák mellett. Egyébként meg rajtad kívül már jószerivel senki nem emlegette egy ideje, ha jól látom.
2013. márc. 11. 09:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!