Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ki hogyan jött rá, hogy mire...

Ki hogyan jött rá, hogy mire van elhívva? (keresztyének)

Figyelt kérdés

Csak hívőkhöz szól a kérdésem!

Szóval honnan tudtátok meg, hogy igen, ez az, amire Isten elhívott?

Munkára, szakmára gondolok.

Nem mindenkit hív el szakmára, van, akinek a hobbija a "hivatása", igaz?

2013. márc. 7. 17:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"Nem gondolod, hogy kérdeztem Istent is?"

És mit mondott? Hogy kérdezd meg tőlünk, hogy találjuk ki, mi Isten akarata a számodra?

2013. márc. 8. 20:33
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem mondott semmi olyat, amiből rájönnék a válaszra.
2013. márc. 8. 20:53
 13/15 A kérdező kommentje:

Engem pont az érzelmeim visznek félre. Mert általában elvakult fellángolások. Vagy túl pozitívak, vagy túl negatívak. Ha meg reálisan gondolkozom, akkor túlelemezgetem a dolgokat.

Nem tudom, milyen szakma kellene, amiben elvégzem, amiért itt vagyok - részben persze. Vagy amiben Isten használni tud engem. Vagy hogy mondjam...

2013. márc. 8. 21:06
 14/15 Balu86MH ***** válasza:
Római Katolikus fiatal vagyok. Én pl a bármálkozásomkor kértem Istent, hogy ha Ő is úgy gondolja adjon bizonyos karizmákat. fel voltak írva a telefonomba, hogy miket is szeretnék :D és így vissza nézve idővel meg is kaptam mindet, amikor éppen szükségem volt rájuk, sőt még extra karizmákat is adott :) és igen, ha nem látsz egyértelmú jelet amit adna, akkor is imádkozz rengeteget ezért! Az imának ereje van. Egyébként van direkt ilyen közösség (karizmatikus közösség) ahol ezért imádkoznak, ha gondolod látogasd meg őket, vagy van direkt hivatástisztázó lelkigyakorlatos 7végék is. Nézz utána ezeknek bátran! :)
2013. márc. 10. 14:37
 15/15 Lomex válasza:

Szia, csak meg szeretném kérdezni ennyi év után mit döntöttél?

Ugyan ebben a helyzetben vagyok és ugyan azok a válaszok amiket írtál és örülnék ha megosztanád a tapasztalataidat.

Köszönöm

2017. nov. 1. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!