Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha valakit megkereszteltek,...

Ha valakit megkereszteltek, az már nem keresztelkedhet vissza?

Figyelt kérdés
rem értitek a kérdést:D
2008. jún. 8. 15:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
5%

jól teszed, hogy te is elszarod :)

végülis kit érdekel, hogy mit dumálnak a keresztények

egyébként tényleg be kellene tiltani, mert ennek az a veszélye, hogy már itt toborozzák a későbbi idiótákat, ez pedig gyerek megrontása is, szellemileg. csak a világ túl korlátozott agyúakból áll ahhoz, hogy megértsük, hogy a gyerek megerőszakolása és a keresztelés ugyanaz, csak más területen.

2008. jún. 23. 09:06
 12/14 anonim ***** válasza:
52%

Természetesen a körösztyények ezt úgy adják elő, hogy nem lehet leszedni, örök életedre meg vagy billogozva östen báránykájának.

Természetesen a dolognak semmi jelentősége nincs. De mégis szemét eljárás csecsemők esetében. Ügyfélszámmaximalizáló megélhetési pasztorációs erőszak.

2008. júl. 5. 12:39
 13/14 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok egy bigottan vallásos valaki, van pár dolog, amivel én sem értek egyet a róm. kat. egyházzal, de még így is rossz olvasni, hogy milyen stílusban írtok róla. Jó, legyen meg az ellenvéleményetek, ehhez jogotok van, persze, csak kicsit gondoljatok már bele, hogy mennyire bántó lehet ez a mélyen hívő emberek számára. :(

A kérdésre válaszolva pedig: ilyen nincs, hogy "visszakeresztelkedés". Az egyház szerint a keresztség eltörölhetetlen nyomot hagy az ember lelkén, ahogy írták többen is. Ha nem hiszel benne, akkor nem hiszel, kész, akkor meg úgysincs jelentősége az egésznek. Olyat olvastam egyszer egy katolikus oldalon, hogy ha nagyon "ki akar lépni" az ember, max. ír egy levelet a plébániára, ahol keresztelték, hogy mi a helyzet.

2011. jan. 20. 19:32
 14/14 anonim ***** válasza:
11-es ki az idióta,?Élsz még?
2012. nov. 12. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!