Muszlim AKAROK lenni. De már megkereszteltek. Segítenétk?
Sziasztok!
Előre is szeretnék megkérni mindenkit hogy az itt elhangzott kérdéseimre adjon választ,és ne kritizáljon vagy oktasson ki hogy hány helyesírási hibát ejtettem.KÖSZÖNÖM!
Az a helyzet..Hogy engem kiskoromban megkereszteltek..
Édesanyám keresztény,apukám muszlim.
Engem ugyebár megkereszteltek,mondhatni gyakorlatilag tehetetlen voltam..Nem tudtam aztmondani hogy nem akarom..
Mert még beszélni sem tudtam. Anya apa akarata ellenére keresztelt meg.
Én viszont nem járok templomba,sem hittanra nemis elsőáldoztam,és mégcsak a 10 parancsolatot se tudom..
Mégis szeretnék hinni valamiben.. Akár létezik akár nem!
Hinni valakiben,és imádkozni valamiért és áldozatokat tenni :)
Szóval én muszlim szeretnék lenni!
Mik azok amiket kötelezőmegtennem ez érdekében??
Nyílván nem szeretnék fekete köpenyekben járkálni..
De kész vagyok napjában 5x imádkozni.
Segítenétek lécci?:)
ha muszlim leszel, nem válogathatsz, hogy ehhez kedvem van, ezt megteszem, ehhez nincs, ezt nem
akkor az összes szabály vonatkozik majd rád (disznóhús tilalma, fej befedése, egyhavi böjt szb.)
persze, ha komolyan veszed
ha nem, akkor meg felesleges az egész
Írd be a googliba a muszlim és a Budapest (vagy a hozzád közeli nagyobb város) szavakat, és megtalálod, hol imserkedhetsz meg az iszlám vallás magyarországi híveivel. Ők majd megmondják, mi a teendő, ha fel a karod venni a hitüket.
Annak, hogy megkereszteltek, semmi jelentősége nincs abban az esetben, ha nem hiszel a keresztény vallásban.
Köszönöm mindenkinek!
kedves utolsó..
Ennek egyszerű a "miértje"
A nagymamám nagyon erőszakos módon próbált keresztény hitre téríteni.. 2 hetente kaptam rózsafűzért,bilbiát,különböző méretű,színű,borítójú imakönyveket.. és mindezt már kiskorom óta.. Én viszont egyszerűen nem tudok hinni Istenben.. És már kiskoromban is muszlim szerettem volna lenni. Mert láttam ahogyan apáék imádkoznak,és én nem csinálhattam velük és ez nagyon rossz volt nekem!
"Mert láttam ahogyan apáék imádkoznak,és én nem csinálhattam velük és ez nagyon rossz volt nekem!"
Az ahogy hajlonganak a Nap fele, meg sirankoznak? Nem vicc, nem ertetted mirol van szo, tehat nem a vallas tetszhetett, hanem a murisaga.
Legyel Muslim, apad is megmondhatja hogyan, na meg a Mufti.
"és áldozatokat tenni :)
Ha komolyan gondolod, nem irsz ilyen mosolygo jeleket ezutan. Milyen aldozatot akarsz tenni? Hatitaskaban cipelni a bombat, s magadat meg tobb artatlan embert felrobbantani? Nem is csoda, anyad, nagymamad nyomtak beled a keresztenyseget.
Nem terrorista akarok lenni,hanem hinni egy vallásban.
A keresztény emberek is ölnek..
És én nem szidom a keresztényeket,nem értem nektek miért kell lehordani az iszlámot..
Nem,nem az tetszett meg az iszlámban hogy milyen MURI..
Hanem a családunkban a vallás fontos szerepet tölt be.. Itt mindenki nagyon vallásos.. Csakhogy a családunk szinte taszítja egymást... Albánok és magyarok.
És hogyha már a keresztény vallásért nem tettem semmit..akkor legalább az iszlámot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!