Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Vallásosok, ti tényleg azt...

Vallásosok, ti tényleg azt várjátok a homoszexuális emberektől, hogy egész életükben önmagukat becsapva, érzéseiket elfojtva éljenek?

Figyelt kérdés

2013. márc. 1. 22:26
1 2 3 4
 31/39 lsandor ***** válasza:
0%
A Biblia Istentől származik. Az pedig egy szemléltetés volt, de úgy néz ki ez valakinek magas
2013. márc. 3. 11:12
 32/39 anonim ***** válasza:
94%

"lsandor válasza:

Az, hogy valamit megenged az nem jelenti azt, hogy helyesli és ez több mindenre igaz. Mindenki saját maga felől dönt.

Én nem ítélek el egyáltalán személyeket, de a helytelen cselekedetet igen. Isten ítéli el:

„Ne hálj férfival, mint ahogy nővel hálsz. Utálatos dolog az” (3Mózes 18:22)."

De akkor azt mond meg,légy szíves,hogy miért olyan fontos neked,hogy elítéld,és Istennek,hogy elítélje ezt a cselekedetet? Nem igazán értem a valódi indítékot.

2013. márc. 3. 11:53
 33/39 anonim ***** válasza:

Nos, nekem van egy kutyán, egy bárányom meg egy kecském, ha itt tartunk. Nagyon szeretem őket megizélni. Kérdem én, ez undorító vagy sem? Mert szerintem nem és szerinted?

Van egy határ, ami felett azt mondja az ember, hogy undorító?

2013. márc. 3. 16:10
 34/39 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem undorító,és nem is ítélem el,te dugod őket,a te dolgod,hogy sz..ros lesz a farkad.Ugyanígy Isten sem dug férfiakat,ezért nem értem,hogy miért problémázna ezen.
2013. márc. 3. 18:33
 35/39 anonim ***** válasza:
4%

Mit érdekel a keresztények véleménye? Ha nem vagy hívő, akkor mit agonizálsz ezen? Nem csak keresztények, hanem sok más ateista is hányik attól a gondolattól, hogy két pasi szexel egymással és csak azért, hogy lázadjanak, még az utcán is falják egymást.

De attól, mert homi vagy, attól nem kéne úgy beállítani, hogy csak a keresztényeknek nem tetszik a köcsögözés.

2013. márc. 3. 18:52
 36/39 anonim ***** válasza:
0%
Ami undorító az az is marad. Mivel már évszázadok óta bele van programozva az emberekbe, hogy mi a "Fúj..." Az erkölcsben ez van jelen, vallás ide vagy oda. (Megjegyezném, hogy talán a nőknek jobban áll a leszbi, ha csókolóznak olyan édi)
2013. márc. 3. 20:41
 37/39 anonim ***** válasza:
100%

Nos, nekem van egy kutyán, egy bárányom meg egy kecském, ha itt tartunk. Nagyon szeretem őket megizélni. Kérdem én, ez undorító vagy sem? Mert szerintem nem és szerinted?

Majd ha beleegyeznek, akkor nyugodtan.

2013. márc. 3. 22:56
 38/39 anonim ***** válasza:
91%

"Megjegyezném, hogy talán a nőknek jobban áll a leszbi, ha csókolóznak olyan édi"

Na ez pedig a legeslegundorítóbb az egész hercehurcában. Két férfi az fúj, de két nő az szexi... Kapjátok be!

2013. márc. 4. 09:00
 39/39 anonim ***** válasza:

:)

Érdekes figyelni a reakciókat. (Jehova tanúja pl.) A vallásosok nagyon beszabályozottan gondolkoznak Istenről. Az hogy minden ember más nem rossz Isten szemében. Pl. ti nem biztos, hogy olyan minta életet éltek, mint az Amisok. Annyira koncentráltok a szabályokra, mint a kisiskolás. Éljetek szabadabban! Azt hiszitek Jenifer Lopez, Nejo, mexikói sorozatok szereplői vagy Don-Juan féle emberkéknek nincs helye Isten országában? Szerintem tévedtek. Lehet akkor lepődtök meg, ha majd ők is bekerülnek és vitába keveredtek Istennel, hogy mi sokkal visszafogodtabb életet éltünk, mint ez és ez és miért kapnak ők több jutalmat?

Jézus is mondta, tudtok-e inni az én kelyhemből. Nem értették, pedig neked szabályokat betartó vallásosnak olyan kehely adatott, Jenifer Lopeznak meg másféle.

2013. márc. 4. 10:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!