Vallásosok, ti tényleg azt várjátok a homoszexuális emberektől, hogy egész életükben önmagukat becsapva, érzéseiket elfojtva éljenek?
" hogy ismerjék el az ő jogaikat is"
Te se vagy jobb a többinél...
Sokan vannak, akik úgy adják elő az egész hitet, mint a nyolcas és ezért tojik sok ember az egészre, mert nem reményt ad, hanem olyan feltételrendszert állít fel, aminek betartása sem adja meg száz százalékosan az újjászületés lehetőségét.
Fogtok majd pislogni, mikor ez számon lesz kérve tőletek!
A kérdésre: engem nem érdekel ki kivel kefél, nem nekem kell megfelelnie.
Én római katolikus vagyok.
Személyszerint én annyit várok el tőlük mint minden más heteroszexuális embertől.Tehát ha az utcán kamionokon paráználkodnak mindenféle ruhákba beöltözve,akkor az szerintem nem helyes viselkedés.De az a heteroszexuális embereknél sem az.Ha viszont lemennek egy nekik fenntartott klubba akkor avval szerintem semmi gond nincs,vagy otthon csinálja a dolgait (ahogy azt mindenkinek kéne)avval sincs semmi bajom.
De hangsúlyozom ugyan ezt elvárhatónak találom a heteroszexuális embereknél is.
Kedves 9-es.
azért ne keverjük már össze az emberi törvényeket a Teremtő jogos elvárásaival.
Az emberi vezetés korrupt és még a saját maguk felállított szabályait sem tudják be tartani.
ellenben Jehova törvénye egyenes, betartható és ésszerű, ja és nem kell adózni.
Leviták könyve
Lev 20.13
Ha valaki férfival hál együtt, úgy, ahogy asszonnyal szoktak együtt hálni, ez utálatosság, amelyben mindketten részesek, ezért meg kell halniuk, vérük visszahull rájuk.
Kedves 18-as.
Az hogy egyes magukat keresztényeknek vallók baklövéseket követnek el nem Isten hibája hanem embereké.
Más rész akiket valóban Isten felhasznál azok is követhetnek el hibákat, mert tökéletlenek, de ellenben előzőekkel, javítanak rajta, és bevallják, nem takargatják a hibáikat.
Az apostoloknak is volt téves várakozása, nézete, amit Jézus helyre igazított.
Minek utána leírtam feleslegesen hogy ez Isten elvárása, még is azt állítod ne tudni mi Isten akarata.
De igen lehet tudni, mert leíratta.
Igen emberekkel íratta, és ezek nem emberek gondolatai,
ezt a 40 embert az 1600 év alatt felhasznált a gondolatai közlésére, szándékai érzései leírására, hogy ne hagyja tudatlanságban a teremtményeit.
Az pedig, hogy némely vallások eltérnek ettől az az Ő bűnük, ahogy Jézus mondta:
Vak vezet világtalant s mind a kerten a verembe esnek.
Ha Isten nem tudatná az emberekkel a szándékát, akkor nem lehetne felelősségre vonni.
Épen ezért legfeljebb vagy nem akarnak tudomást szerezni Isten szándékáról, vagy valamiért nem hallanak róla bár a szolgáit a föld legvégső határáig is elküldi, hogy mindenki halljon róla.
Így nincs mentség az emberek számára.
De ti tudjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!