Az ateisták belegondolnak abba, hogy Jézus miattuk is meghalt?!
Figyelt kérdés
A Jézusba vetett hit reményt add!!!44!!!4!44
Higgy az élő Istenben!!!!!4444!!!!!
2013. márc. 1. 13:50
2/25 anonim válasza:
Te meg néha a Biblia helyett a Magyar Helyesírás Szabályai-t is forgathatnád!!!!444!négy4!!4!4négynégggy!!
3/25 anonim válasza:
Nekem nem kell Jézus. Az Erő velem van.
4/25 anonim válasza:
Nem ,mert nem hisznek benne . Ok ezt hazugságnak gondoljak ...
5/25 anonim válasza:
Belegondoltál abba, hogy Jézus nem erőszakolta rá magát senkire? A hit nem lehet kényszer, vagy nyomás hatása, hiszen így nem lenne őszinte. Hinni lehetőség, amivel vagy él az ember, vagy nem.
6/25 anonim válasza:
Miattam ugyan nem, hiszen nem éltem akkor, amikor ő élt a Biblia szerint.
7/25 anonim válasza:
Nem, feltehetően azért, mert másképpen képzelik a dolgokat, mint te. Ez azt is jelenti, hogy más fontos nekik. Például azt is fontosnak tartják, hogy mindenki maga döntse el, miként éli életét, miben hisz.
8/25 Andizsuzsi válasza:
Ez egy elég paradoxon kérdés. Ugyanis ha belegondolnának, és erre a következtetésre jutnának, nem lennének ateisták.
9/25 anonim válasza:
Nem értem a problémát. Mindenki azt hisz, amit akar! 4444!!!444!!!!!!
A Biblia erősen cenzúrázott, tipikus mai média. 444!4!!!4!!5
10/25 anonim válasza:
A gúnyolódók meg vannak írva. Ne lepődj meg ezeken a válaszokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!