A maszturbálás bűn a Biblia szerint?
Figyelt kérdés
2013. febr. 20. 12:47
31/36 anonim válasza:
Jah és tudjátok, mi a bűn: hülyeségeket kérdezni gyk-n unalmatokban, na az bűn!
32/36 anonim válasza:
A ne paráználkodj parancsolat az ember-ember viszonyokra és nem Isten-ember viszonyra vonatkozik vagyis ha nem fantáziálsz közben akkor nem paráznaság és ha nem sokszor csinálod hanem csak akkor ikor már igazán kell akkor nem leszel bálványimádó és nem leszel a rabja.
33/36 anonim válasza:
És segít hogy uralkodj a parázna gondolatokon.
34/36 anonim válasza:
a vagyok aki a fenti 2t írta
Marhaságot írtam mindenképp próbáljatok leszokni róla!
35/36 anonim válasza:
Hiszek Istenben, de titeket olvasva már megértem, miért tartanak titeket agyhalottaknak.
36/36 anonim válasza:
4 éves vallási veszekedés.Egy-két ember már misét tartott xD hát ezt így végig olvasni xd
szegény kérdező 3 évet várt hogy kicsaphassa mert adtak rá neki konkrét választ XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!