Hol tudom Németh Sándor prédikátor vagyonnyilatkozatát megtekinteni?
A CIA központjában.
Meg (talán) a nemzetbiztonsági hivatalnál.
Neki b nem kötelező nyilvánossá tenni!
A hívei szerint megérdemli a gazdagságot! Vizet prédikál, és bort iszik.
Miért vagy irigy és miért keresed másban a hibát? Majd Isten elintézi.
Másrészt hol van az leírva, hogy egy keresztény nem élhet anyagi biztonságban? Nem lehetünk irigyek és harácsolók, de Isten most utasítsam el Isten ajándékát? A gyerek is az. Akkor öljem meg őket, hogy a kritikusoknak megfeleljek és ne legyen semmim?
Ja, nem vagyok Hitgyülis, csak nem érdekel más anyagi helyzete és szerintem ez így normális.
Szia
Szerintem a püspökét sem láthatod.
Amúgy irigység nélkül: engem mindkettő érdekelne.
@ Válaszom
Teljesen igazad van.
---------
@ Kérdező (gelazso)
Figyelj, én hol tudom megtekinteni a TE vagyonnyilatkozatodat?
Rohadtul nincs hozzá közöm, csak tudod, bele akarom ütni az orromat a te dolgodba...
Egyébként, a SzentÍrás (azon belül is Jób könyvének eleje és vége, Malakiás 3/10-12; 2.Kor 9/6-12) pontosan, részletesen foglalkozik az anyagi bővölködéssel, ami Isten áldása.
De kiemelném (példának okáért) a 2.Kor 8/9-et: "Mert ismeritek a mi Urunk Jézus Krisztusnak jótéteményét, hogy gazdag lévén, szegénnyé lett érettetek, hogy ti az Ő szegénysége által meggazdagodjatok"
Isten kedves akarata tehát az anyagiakban való bővölködés (erre utalnak mindazok az Igék, amiket feltüntettem).
De ha valaki önként bevállalja a szegénységet, nem baj (van ilyen), de Isten nem ezt akarja senki életében sem.
Csak éppen vannak olyan egyházak, amik az áldást átoknak veszik, az átkot pedig áldásnak.
7-es válaszoló:
elképzelhető, hogy így van, én biztos nem fogok ez ellen vitatkozni. De ha így is van, a büntetés Isten joga, mi maradjunk csak meg az úton. Nagyon keskeny, ne térjünk le egy csaló miatt se.
Nem is akartam megbüntetni:-)
Valóban az ő dolga,szabad akarata van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!