Németh Sándor tényleg Jehova Tanúja volt?
Szia!
A 80-as évek óta figyelemmel kisérem Sándor munkásságát, annak ellenére, hogy nem értek a tanításaival egyet, nagyra értékelem a munkáját, főképp azt amit a fiatalokért tett. Katolikusként kezdte a pályafutását, és a karizmatikus irányt képviselte. Soha semmilyen nyilatkozatában, tanításában nem hallottam olyat, hogy valaha is bármi köze lett volna Jehova Tanúihoz, sőt a tanításai szinte mindenben ellentétesek a tanúk elképzelésével.
Üdv. Péter
De bizony volt ide járt a gyülekezetbe.
Azt hogy nem említi az az Ő baja, valószínűleg szégyenli.
Messziről jött ember azt mond amit akar----
Egyébként meg, és ha járt is oda, akkor mi van? Semmi. Most nem jár, legalábbis csodálkoznék. Az meg, hogy nem írja ki magára, szintén nem értem, miért probléma, senkinek semmi köze hozzá, hogy harmincvalahány éve szimpatizált-e a Jehova Tanúkkal.
Egyébként soha nem szokta emlegetni a JT-ket semmilyen összefüggésben, úgyhogy nagy nyomot nem hagyhatott benne, már persze, ha valóban igaz a történet.
Katolikus teológiára járt. És előtte?
Érettségi után egyből ment teológiára vagy idősebben?
Milyen gyülekezetekben fordult meg a teológia előtt?
Én csak kérdezek, de mint tudjuk, "aki keres, az talál" és néha bizony meglepő dolgokat ...
#5 és #10-es Válaszoló!
Azt tudom, hogy azt mondjátok, hogy Jehova Tanúja volt. A kérdésem az volt, hogy ezt honnan veszitek. Egyikőtöktől még azt is hallottam, hogy bemerített JT volt és ki lett közösítve. Ez csak valami pletyka nálatok, vagy van valóságtartalma is? Nem keveritek esetleg össze őt egy másik Németh Sándorral?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!