Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Németh Sándor tényleg Jehova...

Németh Sándor tényleg Jehova Tanúja volt?

Figyelt kérdés
Ezt már több Jehova Tanújától hallottam. Honnan veszik ezt?

2012. dec. 12. 00:34
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Először az utcán beszélgettem Jehova Tanúival és az egyikük említette, azután itt a GYK-en is írta az egyikőtök. Csak szeretném tudni, hogy honnan van ez az információ.
2012. dec. 18. 19:16
 22/31 A kérdező kommentje:

Kedves 33%-os hozzászóló!

Megtaláltam, te írtad ezt a 16. hozzászólásodban:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskri..

Honnan van ez az információd?

2012. dec. 20. 23:54
 23/31 anonim válasza:
22%

Tisztelt fórumozók!

Aki így tud beszélni,órákon át és a tudás nem a zsebből jön

annak hinni lehet.Mivel egyetlen fő emberünk sem tudja utánozni,"itt a politikusokra gondolok" irigylik őt és tudását ezért találnak ki esztelenségeket és intrikát.

nemo

2012. dec. 26. 10:41
 24/31 anonim ***** válasza:
6%
Lehet hogy az volt, de ez miért olyan hihetetlen? Michael Jackson is egy jó ideig az volt, sőt a családja a mai napig az.
2012. dec. 29. 14:43
 25/31 A kérdező kommentje:
Miért olyan nehéz válaszolni egy kérdésre? Nem Michael Jackson érdekel, hanem az, hogy honnan veszitek azt, hogy Németh Sándor JT volt.
2012. dec. 30. 01:42
 26/31 anonim ***** válasza:
37%
Igen és miért kéne erről az oldalon lévő bármelyik tanúnak tudni, akárcsak egynek is hm.?? Ha az is volt akkor is csak kevesen tudnak róla, és akik tudnak ir róla azok közül megintcsak kevesen lehetnek regisztrált tagok a gyk.-n, ha egyáltalán vannak ilyen tag itt. És még annak a pár kérdéses tanúnak is meg is kéne találni ezt a kérdést hogy kielégítően válaszolhassanak rá, beláthatod hogy erre nem sok esély van.
2013. jan. 1. 12:27
 27/31 A kérdező kommentje:

Ne haragudj, de ti terjesztetek olyan információt, aminek eddig úgy tűnik, hogy semmilyen valóságtartalma sincs. Pontosabban nem mindannyian mondjátok ezt, de már legalább 2 különböző Tanútól hallottam erről. És ugyebár 2 vagy 3 Tanú vallomására meg kéne minden dolognak állnia :), de ennek semmilyen jelét nem látom.

És légy szíves, ne rajtam kérd számon, ha rákérdezek egy olyan, úgy tűnik, hogy pletykára, amit a társaitok terjesztenek. Nektek kéne előállni és azt mondani, hogy igen utánajártunk a dolognak, Németh Sándor ettől-eddig az X gyülekezetbe járt, bemerítkezett, majd később kiközösítették. Ubul és Ödön testvér tudja ezt tanúsítani, menjek el és kérdezzem meg őket személyesen. Vagy pedig be kéne ismerni, hogy van néhány pletykás társatok, aki valótlan információkat terjeszt.

2013. jan. 1. 13:16
 28/31 anonim ***** válasza:

" Ubul és Ödön testvér tudja ezt

tanúsítani, menjek el és kérdezzem meg őket

személyesen" Ha tényleg érdekel a sztori őket kérdezd erről, akár itt nyilvánosan, vagy privátban, vagy akár fel is keresheted őket. Hazudni egyébként nem szokásunk, és egy állítás amúgy sem attól igaz mert minnél többen állítják.

2013. jan. 1. 17:36
 29/31 A kérdező kommentje:

"Ha tényleg érdekel a sztori őket kérdezd erről"

Pont ezt csinálom, ha nem vetted volna észre. De nem kaptam választ egyikőtöktől se. Még az se derült ki, hogy melyik az az állítólagos gyülekezetetek, ahová állítólag N. S. járt.

2013. jan. 1. 20:07
 30/31 anonim ***** válasza:
úgyértem hogyha így nem jött össze a dolog akkor küldj nekik privátot.
2013. jan. 1. 20:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!