Németh Sándor tényleg Jehova Tanúja volt?
Kedves 33%-os hozzászóló!
Megtaláltam, te írtad ezt a 16. hozzászólásodban:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskri..
Honnan van ez az információd?
Tisztelt fórumozók!
Aki így tud beszélni,órákon át és a tudás nem a zsebből jön
annak hinni lehet.Mivel egyetlen fő emberünk sem tudja utánozni,"itt a politikusokra gondolok" irigylik őt és tudását ezért találnak ki esztelenségeket és intrikát.
nemo
Ne haragudj, de ti terjesztetek olyan információt, aminek eddig úgy tűnik, hogy semmilyen valóságtartalma sincs. Pontosabban nem mindannyian mondjátok ezt, de már legalább 2 különböző Tanútól hallottam erről. És ugyebár 2 vagy 3 Tanú vallomására meg kéne minden dolognak állnia :), de ennek semmilyen jelét nem látom.
És légy szíves, ne rajtam kérd számon, ha rákérdezek egy olyan, úgy tűnik, hogy pletykára, amit a társaitok terjesztenek. Nektek kéne előállni és azt mondani, hogy igen utánajártunk a dolognak, Németh Sándor ettől-eddig az X gyülekezetbe járt, bemerítkezett, majd később kiközösítették. Ubul és Ödön testvér tudja ezt tanúsítani, menjek el és kérdezzem meg őket személyesen. Vagy pedig be kéne ismerni, hogy van néhány pletykás társatok, aki valótlan információkat terjeszt.
" Ubul és Ödön testvér tudja ezt
tanúsítani, menjek el és kérdezzem meg őket
személyesen" Ha tényleg érdekel a sztori őket kérdezd erről, akár itt nyilvánosan, vagy privátban, vagy akár fel is keresheted őket. Hazudni egyébként nem szokásunk, és egy állítás amúgy sem attól igaz mert minnél többen állítják.
"Ha tényleg érdekel a sztori őket kérdezd erről"
Pont ezt csinálom, ha nem vetted volna észre. De nem kaptam választ egyikőtöktől se. Még az se derült ki, hogy melyik az az állítólagos gyülekezetetek, ahová állítólag N. S. járt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!