Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért fáj a katolikus emberekn...

Miért fáj a katolikus embereknek, ha nem valaki nem ért egyet az egyházuk tanításával?

Figyelt kérdés
2013. jan. 20. 16:29
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

"Ahoz te hogy viszonyulsz, ha valaki rád mondja, hogy hülye vagy?"

Nem veszem magamra :-)

2013. jan. 20. 17:12
 12/27 anonim ***** válasza:
83%
A reformátusok is bevágják a durcit, ha valaki nem ért egyet a tanításukkal..
2013. jan. 20. 17:40
 13/27 A kérdező kommentje:

"A reformátusok is bevágják a durcit, ha valaki nem ért egyet a tanításukkal.."

Arról nincs tapasztalatom annyira, és nem is ők a téma most. Nyiss arra egy külön topikot.

2013. jan. 20. 17:42
 14/27 titak ***** válasza:
16%

"Ennyi erővel ha egy katolikus tömeggyilkosságot hajt végre akkor a kereszténység rossz."

IGEN ROSSZ! Katolikus egyház a legnagyobb tömeggyilkosok közé tartozik. Isten vs.Jézus ill. a hit nevében hány millió ???? ártatlannak kellett meghalni? És most senki ne mondja nekem, hogy "az régen volt". A Biblia akkor is ugyanaz volt mint ma: a SZENTÍRÁS.

-Vagy a tartalma csak a borításon múlik?! Akkor ez csak köpönyegforgatás?!

-Vagy nem is a tartalom a lényeg hanem az EMBER (az értelmes ember-Homo sapiens)?!

Ezen gondolkodjatok el tisztelt istenhívők.

2013. jan. 20. 18:19
 15/27 anonim ***** válasza:
2013. jan. 20. 18:20
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem vettem észre, hogy annyira fájna a katolikusoknak, ha mások nem értenek egyet az ő nézeteikkel. (Én nem vagyok katolikus.) Vallási fanatikusok meg mindenütt vannak, felekezettől függetlenül.
2013. jan. 20. 18:39
 17/27 anonim ***** válasza:
92%

Miért van az, hogy a buta emberek mindig általánosítanak? Ez mindig rejtély. Vagy beszéltél minden katolikussal? :)

Tudsz adni egy statisztikát? Valami hitelesen alátámasztott bizonyítékot, hogy a katolikusnak fáj?

Még gyakorlott hívőnek sem kell lennem, hogy arra gondoljak, a kérdés egy trollkodás... :)

2013. jan. 20. 18:42
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

"Miért van az, hogy a buta emberek mindig általánosítanak?"

te aztán megadtad a módját :DDDD

2013. jan. 20. 18:46
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Miért fáj a Jehováknak. a Hitgyüliseknek, ha nem értenek velük egyet? Vagy akár a többi fanatikus hívőnek?

Én katolikus vagyok, de még soha nem fájt, ha valaki nem értett velem egyet. Ha kulturált volt az illető, akkor megvitattuk a nézeteinket. Ha viszont csak kötözködni akart, akkor befejeztem a témát.

2013. jan. 20. 18:52
 20/27 anonim ***** válasza:

Olyan vicces, hogy hasonló kérdéseknél csak azok szólalnak meg, akik nem érintettek, viszont mégis ahol tudják, ott oltogatják a kérdezőt.

Ilyenkor hogy hogy nem jön egy bigott vallásos?

2013. jan. 20. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!