Miért fáj a katolikus embereknek, ha nem valaki nem ért egyet az egyházuk tanításával?
"Ahoz te hogy viszonyulsz, ha valaki rád mondja, hogy hülye vagy?"
Nem veszem magamra :-)
"A reformátusok is bevágják a durcit, ha valaki nem ért egyet a tanításukkal.."
Arról nincs tapasztalatom annyira, és nem is ők a téma most. Nyiss arra egy külön topikot.
"Ennyi erővel ha egy katolikus tömeggyilkosságot hajt végre akkor a kereszténység rossz."
IGEN ROSSZ! Katolikus egyház a legnagyobb tömeggyilkosok közé tartozik. Isten vs.Jézus ill. a hit nevében hány millió ???? ártatlannak kellett meghalni? És most senki ne mondja nekem, hogy "az régen volt". A Biblia akkor is ugyanaz volt mint ma: a SZENTÍRÁS.
-Vagy a tartalma csak a borításon múlik?! Akkor ez csak köpönyegforgatás?!
-Vagy nem is a tartalom a lényeg hanem az EMBER (az értelmes ember-Homo sapiens)?!
Ezen gondolkodjatok el tisztelt istenhívők.
Miért van az, hogy a buta emberek mindig általánosítanak? Ez mindig rejtély. Vagy beszéltél minden katolikussal? :)
Tudsz adni egy statisztikát? Valami hitelesen alátámasztott bizonyítékot, hogy a katolikusnak fáj?
Még gyakorlott hívőnek sem kell lennem, hogy arra gondoljak, a kérdés egy trollkodás... :)
"Miért van az, hogy a buta emberek mindig általánosítanak?"
te aztán megadtad a módját :DDDD
Miért fáj a Jehováknak. a Hitgyüliseknek, ha nem értenek velük egyet? Vagy akár a többi fanatikus hívőnek?
Én katolikus vagyok, de még soha nem fájt, ha valaki nem értett velem egyet. Ha kulturált volt az illető, akkor megvitattuk a nézeteinket. Ha viszont csak kötözködni akart, akkor befejeztem a témát.
Olyan vicces, hogy hasonló kérdéseknél csak azok szólalnak meg, akik nem érintettek, viszont mégis ahol tudják, ott oltogatják a kérdezőt.
Ilyenkor hogy hogy nem jön egy bigott vallásos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!