Miért fáj a katolikus embereknek, ha nem valaki nem ért egyet az egyházuk tanításával?
"Hát, biztosan azért, mert keményen beléjük nevelték, mi a jó és mi nem. Ezért egyet kell érteniük."
Mondassz valamit.
Végre egy kérdés, amit pontosan meg lehet válaszolni!
Pontosan azért és annyira fáj a katolikus embereknek, ha valaki nem ért egyet az egyházuk tanításával,
amiért és amennyire NEKED FÁJ,
hogy vannak a katolikus emberek, akiknek fáj, ha valaki nem ért egyet az egyházuk tanításával.
Szia!
Ez nem vallással kapcsolatos kérdés.
Mindennemű ragaszkodás,legyen az eszmei vagy tárgyi és az annak értékét,érvényét vagy igazságát megkérdőjelező más vélemény,kellemetlenül érinti azt,aki az adott dologhoz ragaszkodik.
"És neked mért fáj hogy fáj nekik? Olyan jó hogy általánosítasz; Ennyi erővel ha egy katolikus tömeggyilkosságot hajt végre akkor a kereszténység rossz. Ez a te logikád."
Nekem aztán kicsit sem fáj :-) Ami egyedül zavaró, hogyha beszélek egy katolikussal, és szóba kerül a téma, akkor rögtön támadásként élik meg azt, hogy nem értek egyet az egyházuk tanításával, és igen, fáj nekik. Felőlem elég lenne annyit mondani, hogy "oké, tiszteletben tartom a döntésed" De nem :-)
Ezért aztán elhiheted, hogy nagy ívben kerülöm őket :D Másrészt meg nem általánosítok, mivel írtam hogy "tisztelet a kivételnek" Vagy nem tudsz olvasni? :-) te sem vagy százas...Vagy talán te is katolikus vagy? O_O xD
16:46.
Nekem nem fáj, ha nem értenek egyet velem. Én senkit sem akarok meggyőzni, és ezt elvárom, másoktól is, függetlenül attól, hogy milyen a világnézete. Vannak ismerőseim akik máshogy gondolnak dolgokat, mégsincs belőle probléma. Ennyi.
(bizonyos) katolikusoknál azonban ez nem így megy sajnos, ezért tettem fel a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!