Kinek adjátok az adótok 1%-át?
Figyelt kérdés
2013. jan. 17. 00:44
1/11 anonim válasza:
Bárcsak lenne ilyen "gondom".... és lenne adóm 1%-a.
Amúgy a rákbeteg gyerekeknek szoktam adni, egyszer adtam az állatkertnek is és egyszer a Rex kutyaotthonnak is.
3/11 hollófernyiges válasza:
A Magyar Karszt- és Barlangkutató Társulatnak.
4/11 anonim válasza:
Valamelyik egészségügyi intézménynek.
5/11 anonim válasza:
Szentjánosbogár Közhasznú Egyesületnek
6/11 anonim válasza:
Ha lesz, akkor a Magyar Psoriasis Alapítványnak adom, mert én is ilyen beteg vagyok.
7/11 anonim válasza:
Kétszer is rendelkezhetünk adó 1%-ról, az egyik egy egyház lehet, a másik meg bármi más. Én még nem rendelkezhetem, de az egyházit a Magyar Katolikus Egyháznak adnám, a másikat meg vagy a helyi egyházközség alapítványának, vagy valamelyik katolikus intézménynek, pl. A Dévai árvaháznak.
8/11 anonim válasza:
áruljátok már el a debreceni kutyamenhellyel mi a probléma? azt a 2500 ft-ot sajnáljátok? mert annyi az az 1% egy átlagkereset után
gratulálok annak/azoknak akik lepontozták, agyatlanok...
az egyháznak bezzeg adtok, akiket amúgy is támogat bőségesen az állam a mi adónkból
na ezért nem adom én ezt az embereknek...akkor is ha nektek nem tetszik :o)) hehe
9/11 anonim válasza:
Én felpontoztalak, mert én sem értem... elég butaság ebben kiélni magukat a nagy ember imádóknak.
10/11 anonim válasza:
Én őssejtkutatást támogatok az adóm egy százalékával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!