Az adótok 1%-át valamilyen kutyás szervezetnek adjátok?
Ha nem, miért nem?
Ha igen, melyiknek?
Én tavaly egy állatmenhelynek adtam, ahonnan örökbe is fogadtam egy kiskutyust, mivel az én drágám 14 évesen elköltözött az örök vadászmezőkre. :(
Idén egy koraszülött gyerekek gyógykezelését támogató alapítványt választottam, mert egy 4 hónapos kis pocaklakóm van :)
A Miskolci Állatmenhelynek.
Azért nekik, mert a környékünkön nem tudok másik hasonló szervezetről.
És azért éppen állatmentőknek, mert fontosnak tartom a munkájukat. A legtöbbet az árul el egy emberről, ahogy a nála gyengébbekkel, neki kiszolgáltatottabbakkal: idősekkel, gyerekekkel, beosztottjaival, állatokkal bánik. Biztos vagyok benne, hogy aki állatokkal szembe megengedi magának az agreesziót vagy az elhanyagolást, az előbb-utóbb emberekkel szemben is megteszi.
(Régebben gyermekrákosoknak adtam, amíg ki nem derült, hogy az így kapott pénz legnagyobb része nem a gyerekek részére lett felhasználva.)
Mindig állatmenhelynek adjuk, a gyerekek óta is. Változó, hogy melyiknek. amelyik éppen kéznél van, vagy könnyebben elérhető az adószáma.
Azért, mert más célokra általában az emberek jobban adnak, és példát akarunk mutatni a gyerekeknek, hogy róluk is nagyon fontos gondoskodni.
Nem.Évek óta az Együtt a Leukémiás Gyermekekért Alapítványnak adom.
Ez azért jóval fontosabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!