Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti milyen hamar adjatok fel?

Ti milyen hamar adjatok fel?

Figyelt kérdés
Ha olyan munkat kaptok ami iszonyu rossz es mar az elso napon gyulolitek, kb mikor telik be a pohar hogy otthagyjatok? esetleg megtortent sztorikat szivesen olvasnek.
2012. dec. 27. 23:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem volt olyan feladatom, ami a nyakamba szakadt és nagyon útáltam, de emellett sok érdekes feladatot is csináltam. Addíg csináltam, amíg a feladat maga okafogyottá nem vált, illetve sikerült néhány változtatással javítani a feltételeken.
2012. dec. 28. 00:27
 2/2 anonim ***** válasza:

Volt munkahelyemre egyre kevésbé szerettem bejárni. Ez odáig jutott, hogy az utolsó bő egy évben már rosszul voltam a gondolattól is, hogy másnap ismét fel kell kelni, és bemenni a melóhelyre, mikor végül is nagy nehezen el mertem határozni magam, hogy felmondok. Tehát ezt bő egy évig húztam, annyi idő alatt adtam fel. Úgy,hogy mellette volt más bevételem is. Ha nem lett volna más bevételi forrás, minden bizonnyal addig húztam volna, míg nincs meg tutira a következő munkahely.

Viszont változó, hogy mennyire vagyok kitartó. Ha nem ilyen meghatározó dologról van szó, akkor képes vagyok feladni, nem kínlódok, hisz nem lesz semmi hátrányos következménye.

2012. dec. 28. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!