Mit szóltok a hamar sötétedéshez, hogy már du.4-kor besötétedik?
Figyelt kérdés
2012. dec. 8. 17:08
1/10 anonim válasza:
Gondolom senki sem örül neki mert a napfény olyan hormonokat termel amik pozitív irányba befolyásolja a hangulatunkat.
Északi országokban már du 2-kor sötétedik, ott nagy probléma emiatt az alkoholfogyasztás.
2/10 anonim válasza:
Hát eléggé deprimál, de ez nem olyasmi, amin fel kellene "háborodni", hiszen természetes dolog. :)
3/10 anonim válasza:
Igen, háborogni lehet de nincs értelme. Viszont a szolizás segít a napfényhiányon.
4/10 anonim válasza:
Utálom én is ezt az időszakot, pláne, hogy nappal is be van borulva, és még hideg is van, meg csúszós. Szívesen élnék olyan országban ilyenkor, ahol nincs tél. Utálom a telet.
5/10 anonim válasza:
én sem szeretem,mert ilyenkor már 6 kor olyan érzésem van mintha 8 óra lenne és néha már fél 10 kor aludni megyek,egyszerűen olyan hosszúnak tűnik a nap,hogy hamar sötétedik :(
szerdánként 8 órám van és 5-re érek haza,már tanulni sincsen kedvem :S
6/10 anonim válasza:
Kövezzetek meg, de én valahogy szeretem ezt az időszakot. Főleg ilyenkor, adventkor, amikor látni a sok ünnepi fényt.
25/F
7/10 anonim válasza:
Utolsó: az ünnepi időszak fényei valóban nagyon szépek, ez teljességgel vitathatatlan.
8/10 anonim válasza:
kb depizek tőle..
legalább fedne mindent fehér hó, hogy ne ezt a szürkeséget lássam mindenütt reggeltől "estig"..:(
10/10 anonim válasza:
Én imádom. :D Olyan hangulatos, kellemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!