Légyszíves adjatok ötleteket egyszerűen és hamar elkészíthető jelmezekhez, amelyet az óvodai farsangon viselhetnék a gyerekeknek!? !
Én voltam lottó-tündér.
Egyberészes ruhámra zöld kartonból kivágott lóheréket ragasztott anyu és ilyen volt a varázspálcám is, de ez lányos.
Fiús pedig: apa farmeringje, farmernadrág, tesco-s fegyverszett kendő a nyakba es kész a cow-boy
Ez lehet maradi, de egyszerű:
pincér: fehér ing/blúz, sötét nadrág/szoknya, kis tálca a kezébe meg egy pohár rá.
Amúgy kislány vagy kisfiú a gyerkőc?
fiúnak superman.
kékharisnya, kék felső,piros zokni,piros S betű, és egy piros palást(akár egy asztalterítő)
Szia!
Úszó: 1 db köntös, 1 db úszósapka, esetleg gyerek úszószemüveg (ha van)...az unokatesóm fia rettenetesen élvezte, ebben rohangált a bölcsiben egész nap
Eperke: 1 db kék nadrág (farmer), 1 db csíkos póló, 1 db fehér sapka, amire eprket rajzolsz/ragasztasz/varrsz
Doktor: 1 db fehér ing/köntös, 1 db játék orvosi táska
Szellem: rossz lepedő/kinőtt fürdőlepedő 2 lyukkal
Postás: zöld ing/póló, zöld nadrág, oldaltáska
A lányom 3 éves, jövő héten lesz a farsang az oviban, és kb most tartunk a ezredik variációnál, hogy minek fog beöltözni.Nem strapálom magam, amilyen kedve lesz éppen aznap, olyan ruhát adok rá.Ebből a szempontból kiszámíthatatlan. :)
Szia!
Itt egy szintén óvónéni. Én idén végeztem és gyakszin a farsangon boszi voltam. :)
Barna hosszabb kardigán, fekete szoknya, boszisapi(tesco, spár-ban lehet kapni), kihúztam vastagra a szemöldököm, bibírcsókok az arcomra, erősebb rúzs, vmi régies lánc...csak egyszerűen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!