Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hívők! Mit szólnátok hozzá,...

Hívők! Mit szólnátok hozzá, ha egy idegen fáj érkezne a Földre és elmondanák, h semmiféle teremtés meg Isten nincs, csak szimplán van a világ és kész és ezt be is bizonyítanák?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert olvastam egy ilyet, h ha esetleg megtörténne egy ilyen akkor sokan, főleg a hívők megőrülnének.

2012. dec. 18. 10:31
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:

Kész vicc ez az egész.

Jóformán alig érkeztek értékelhető válaszok, a legtöbben a kérdést se tudják értelmezni, marhaságot beszélni annál inkább.

Egyeseknek már az is gondot okoz, h egy elméleti kérdésre válaszoljanak.

2012. dec. 21. 19:21
 22/43 webnyelv ***** válasza:
14%

19. Jobb, ha csöndben maradsz. Édesapukád elfelejtett gyerekkorodban jól elfenekelni, hogy megtanítson arra, hogy minimálisan tiszteld embertársadat, majomnak nevezel olyan embert, akit nem is ismersz. Intelligenciád a nullával egyenlő. Megeheted az ismeretedet az idegen intelligenciáról, eláshatod magad előttem azzal az mesében szereplő hiperintelligens fajjal együtt. Szánalmas alak vagy, semmi kultúra nincs benned. Nagy ívben fütyülök a véleményedre és kiröhöglek téged is!

És a kérdezőnek is üzenem, hogy kicsit szedje össze magát, szálljon le a magas lóról és zökkenjen ki az álomvilágból, amiben él. Amúgy a boci-boci tarkát éneklik egy nagyon távoli bolygón, csak még senki nem tudta bebizonyítani, és nekik öt fülük és három kezük van, és plutóniumlevest esznek ott ebédre, bizony! Utána eljönnek, és bebizonyítják (de ugyan mivel? ti se tudjátok!), hogy nincs Isten. Estimesének is gyenge lenne.

Nem kell erre válaszolnotok, nem fogom már elolvasni. A kulturált beszélgetésben benne lettem volna, de szánalmas emberek közösségébe nem fogok visszajönni.

2012. dec. 22. 00:11
 23/43 anonim ***** válasza:
@webnyelv ha neked ez jött le a válaszoló válaszából, akkor veled vannak a problémák lehet.
2012. dec. 22. 00:15
 24/43 webnyelv ***** válasza:
0%

Ja, és körülbelül annyi értelme van a kérdésnek, mint a következőnek lenne:

Nem hívők! Mit szólnátok hozzá, ha Isten eljönne a Földre és elmondaná, h semmiféle idegen civilizáció és evolúció nincs, hanem ő az Isten, és ezt be is bizonyítaná?

Tudod, én azért nem kérdezek ilyet, mert tudom, hogy ezen röhögőgörcsöt kapnának a nem hívők. És egész biztosan elmebetegnek tartanám azt a hívőt, aki még azzal érvelne, hogy erre senki nem tudott normálisan válaszolni a nem hívők közül.

További jó filozofálást és egész napos elmélkedéseket!

2012. dec. 22. 00:17
 25/43 webnyelv ***** válasza:
0%
23. A 19.-re válaszoltam, azt egészítettem ki. Legközelebb, amikor olvasod a válaszomat, kapcsold be hozzá a monitort is! Amúgy mit válaszoljak szerinted, miután olyan nagyon értelmes választ kaptam, amiben majomnak neveztek? Arra nincs válaszod? érdekes. Tudtok ám ti. Hülye, majom, és hasonló érveket. Te is és a 19-es is elástátok magatokat teljesen előttem. Minden jót.
2012. dec. 22. 00:19
 26/43 anonim ***** válasza:

Akkor nem fogtad fel, hogy nem rád mondta, hogy majom...

Mi ástuk el magunkat? :D

Őszintén szólva magasról teszek rá, hogy mit gondolsz rólam, nem ismersz, de jó, hogy még te papoltál az előbb tiszteletről...

Csak gratulálni tudok neked.

2012. dec. 22. 00:36
 27/43 A kérdező kommentje:

Ha lenne egy ilyen kérdés akkor ezt válaszolnám:

Elnézést kérnék, majd megpróbálnám jóvá tenni, h eddig nem igazán hittem:)

Tessék, ennyit kellett volna írni nektek is.

Én is megtehetném most, h elkezdek f.aszságokat beszélni, de értelmes ember lévén a kérdésre válaszolok, nem pedig félrebeszélek, h nincs időutazás meg h az idegen lények más nyelven beszélnének....

2012. dec. 22. 09:14
 28/43 anonim ***** válasza:
Ez a webnyelv egy retardált lehet....
2012. dec. 22. 11:05
 29/43 webnyelv ***** válasza:
15%

Nem. Csak hiszek valamiben, és nem csak elhiszek valamit, ami szépen hangzik, hanem van egy meggyőződésem, egy szilárd meggyőződésem, amit nem lehet ilyen légből kapott kérdésekkel felülbírálni.

Ti szánalmasak vagytok: majomnak, retardáltnak neveztek olyat, aki másképp gondolkozik, mint Ti. Esetleg valami tudományosan alátámasztott érveket is tudnátok mondani, a majom és a retardált szón kívül? Mert eddigi teljesítményetek a nullával volt egyenlő. Szerintem menjetek valami igénytelen oldalra a Vallás kategória helyett, itt ugyanis NORMÁLIS ÉRVEKKEL kéne alátámasztani azt, ami mellett érveltek.

Vannak olyan emberek, akik tudományos érveket tudnak felhozni pl. az evolúció mellett, és komolyan képesek vitatkozni a hívőkkel. De ti szánalmasok vagytok. Szerintem még az általános iskolát sem végeztétek el, olyan az értelmi szintetek, mert az ellenérv kimerül a "majom" és a "retardált" szavakban.

És, egy nagyon komoly, tudományosan alátámasztott érv Isten létezésével szemben, amit privát üzenetben kaptam, amit köszönöm zsozsó8208 felhasználónak:

Ki nem sz*rja le b*zd meg te óvodás, menjél és sírjál, ki kíváncsi rád...Azt hiszed körülötted forog a világ te MAJOM, aki még le se mászott a fáról :D :D

(Az eredetiben nem volt kicsillagozva semmi, de ugye itt van trágárságszűrő, privátban nincs.)

Ti szánalom vagytok a köbön. Azt hiszitek, amiért hülyének nevezitek az ellentábort, azzal érveltek az igazatok mellett? Menjetek a humor topikba vagy valahova, de még oda se illene, amit műveltek.

A kérdés itt eleve rosszul van feltéve. Ugyan miféle érvekkel jönnének azok a nyolcfülű lények? Ez egy mese, de még annak is szánalmas. Ebben ti komolyan hisztek, hogy jönnének ide ilyen lények és elmondanák, hogy nincs Isten? Ez még a közelében sincs a tudományosságnak, de még a mesének se. És ti mit csinálnátok, ha eljönne Isten a Földre és bebizonyítaná, hogy Ő az Isten? Erre nem tudtok válaszolni, ugye?

És, kérdező, én nagyonis komoly érvet hoztam fel, valószínűleg azt átugrottad. Ugyanis a Biblia szerint az, amiről Te írsz, kitaláció, és a kitalációk, különböző lények alá vannak rendelve Istennek, aki mindenható. NEM BIZONYÍTHATÓ BE, HOGY NINCS ISTEN! Max. ha nem hiszel benne, számodra olyan, mintha nem lenne. De ha jól esik, mondjatok ezért baromnak, majomnak, retardáltnak, mert magatokat minősítitek vele. Sőt, építsetek gázkamrákat és nyírjatok ki mindenkit, aki nem úgy gondolkozik, ahogy ti, hajrá!

2012. dec. 22. 14:20
 30/43 webnyelv ***** válasza:
38%

27. Na, most látom, hogy válaszoltál.

De akkor te elhinnéd, hogy van Isten? Akkor nincs is szilárd hited amellett, hogy nincs Isten. Nekem szilárd hitem van amellett, hogy van Isten, és nekem nem tudnák bebizonyítani, hogy nincs. De ezt írtam eredetileg is, és egy bibliaidézettel is alátámasztottam. Te miért nem tudod ezt elfogadni?

De akkor mi lenne, ha bebizonyítanák? Hirtelen minden ember beteg lenne, akit Isten gyógyított meg természetfeletti módon? Aki pl. gyógyíthatatlan beteg volt, de meggyógyult és 10 éve egészségesen él, az meghalna? Vagy mindenki elmenne újra a kocsmába, aki a hitének köszönhetően szabadult meg az alkoholizmusból? Vagy mindenki újra rágyújtana, aki Istennek köszönhetően szabadult meg a nikotinfüggőségből? Vagy hirtelen az összes Biblia eltűnne a Föld színéről?

Nagyon sok olyan dolog van, amit a nem hívők nem értenek, nem fogadnak el, semmibe veszik, figyelmen kívül hagyják, ezekre nem lehetne magyarázatot találni. És azokkal mi lenne, akik többször is természetfeletti módon kerültek ki valami lehetetlen helyzetből? Ezt az egészet nem lehetne figyelmen kívül hagyni.

Egyébként nem kellenek idegen lények ehhez. Nézz körül a világon, szerinted hány ember tudja, hogy mit ünneplünk karácsonykor? Nagyon kevesen. Színjáték az egész karácsony. Itt nagyon is bebizonyította valaki sok embernek, hogy nincs Isten, ill. hogy nagyon véges a hatalma. Ha még inkább bebizonyítanák, még több ember kezdene el lopni, csalni, hazudni, és rövid időn belül pokol lenne az élet itt a Földön. Ezt érnék el vele az idegen lények.

Egyébként karácsonykor Jézus eljött a Földre, szóval gyakorlatilag Isten részéről megtörtént az, amit a kérdező vet fel idegen lények részéről. És mi lett az eredménye? A legtöbben teljesen figyelmen kívül hagyják ezt a tényt. Ennyivel sok hívő is figyelmen kívül vehetné, ha eljönnének azok az idegen lények. Sőt, minden nap sok hívő figyelmen kívül is veszi, amit a körülöttünk lévő világ sugall, hogy nincs Isten, szenvedés van, stb. van. De ezzel minden nap megküzd egy valamirevaló hívő. Én ennek a "küzdelemnek" a részébe sorolnám be az idegen bolygóról érkező materialista lényeket is. Azért vannak hívők, akikkel megmagyarázhatatlan dolgok történtek, amiknek ha más nem, az emléke ott van bennük, vagy jobb esetben erre épül a hitük, ezt nem lehetne csak úgy kiölni belőlük és bebizonyítani, hogy ez csak véletlen!

Csak azok válaszoljanak erre, akik normálisan képesek írni. Bár tőlem nevezhettek majomnak, retardáltnak, valószínű nem a ti véleményetek fog érdekelni arról, hogy milyen vagyok. De ha már ezért van ez az oldal, lehetne akár normálisan is beszélgetni témákról, nem? És ez a szabályzatban is benne van. Ha valaki anyázni akar másokat,nem értem, miért a Kultúra és közösség kategóriába jön.

2012. dec. 22. 14:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!