Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi magyarok mit követtünk el...

Mi magyarok mit követtünk el a történelemben, hogy a mai napig nem tudnak nekünk megbocsájtani?

Figyelt kérdés

Mi magyarok mit követtünk el a történelemben, hogy a mai napig nem tudnak nekünk megbocsájtani? A "nem tudnak megbocsájtani" alatt valamilyen felső, nem látható hatalmat képzeljetek el (nem emberit).

Mert nem igaz, hogy mindez véletlen, valaki irányitja. Most nincs külső fenyegetés, különben is, minden külső pusztítás után fel tudtunk állni. És most tessék, mi van most? Nincs külső ellenség, csak a belső bajok, politikai sárdobálás, 4 évenként egymás alá licitáló pártok.

Mivel érdemeltük ezt ki? Már akkor is azt mondták, hogy megbűnhődtük a múltat, jövendőt, nem volt elég?

2012. dec. 10. 18:17
1 2 3
 21/23 mustafa33 ***** válasza:

55%-os, te írtad hogy sehol európábanb nem találtak a németek olyan gerinctelen aljas népet mint a magyarok. Akkor ki is értetlenkedik, amikor ámutatok arra, hogy mások sem voltak jobbak? Azért is azt mondom, egy fokkal jobbak voltunk mint azok. Nem mondom hogy nem voltunk bűnösök, de azért már csak ne akasszuk fel magunkat!

A délvidéki vérengzésért pedig még akkor frissiben a szerinted "fasiszta" Magyarország el is ítélte a felelősöket. A jugók vajon megtették az övéikkel? pedig azok több magyart öltek. Vagy bármely más állam megtette, hogy a hatalmon levők elítélték a saját katonáikat háborús bűnökért?

2013. jan. 20. 21:48
 22/23 mustafa33 ***** válasza:
55%-os, más kérdésekben bőszen szidod a magyarokat a holokausztban való részvételér, a legnagyobb bűnösnek állítva be a magyarságot. Megértem, hogy keserű annak akinek őseit, rokonait, családtagjait gyilkolták le. Hogy az nehezen, vagy egyáltalán nem tud megbocsájtani a gyilkosok rokonainak sem, még azoknak sem akik egy nemzethez tartoznak azokkal. De ha benned ekkora gyűlölet mi tart itt az általad kollektíven elítélt "gyilkosok" között? A potenciális bosszú lehetősége? Mert akkor veszélyes vagy! És ha te kollektíve ítéled el a magyarokat a múlt bűneér, akkor te mennyivel vagy jobb mint azok akik a te népedet ítélték el kollektíve? Mert ilyen alapon elkezdhetnék a kánaaniták (igaz azokból nem hagytak írmagot sem, háziállatot sem élve...) és folytathatnák a többiek századokon átt népek és nemzetek között keresztül kassul a mai napig. Az lenne az eredmény, hogy egy nemzet nem maradna ki a kölcsönös vádból.
2013. jan. 20. 22:02
 23/23 anonim ***** válasza:

mustafa33!

ne hazudj olyat amit en nem mondtam!!

mutasd mar hogy hol mondtam-irtam olyat hogy a magyarok kollektiven felelosek?????!!!

azt viszont mondom es allitom hogy ami es ahogy tortent azt tulnyomoreszt Magyarok kovettek el Magyarok ellen!!

kar tagadni!!!!

mint jeleztem volt!!

ez a ti bajotok!ez a mindig-mindenaron torteno masokra mutogatas,hogy "jajj hat ok meg ez es azt,meg igy es ugy csinaltak"

es?

attol az amit a magyarok kovettek el masik magyarok ellen az mar kisebbitve is van,vagy meg se tortent?,NEM az ugyanolyan gyalazatos tett volt mint az amit mas orszagokban muveltek!!

mellesleg!!!!!

Kiskunhalason meg 1946 ban is volt Pogrom!!!

igen a haboru utan!!

2013. jan. 21. 14:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!