Ha önkielégítek, akkor bűnt követek el? És ha igen, akkor el kell mennem gyónni? (többi lent)
Nálam az a helyzet, h. mélyen vallásos vagyok, de egy hétnél tovább nem bírom ki önkielégítés nélkül...Ha önkielégítek, akkor menjek gyónni?De az nem gáz ha hetente megyek?Mit fogsz szólni a pap?Vagy az még megengedett, h. hetente 1x megtegyem?
Előre is köszönöm a válaszokat...L/16
Ha mélyen vallásos vagy akkor hogyhogy le mered írni ide ezt a szörnyű bűnt?
Csak a papnak mondhatod el gyónásnál. Közben figyelj a hangokra...
Kamu.
Ha mélyen vallásos lenne, akkor szégyellné a dolgot és nem írná ide.
MOst mért kell kötöszködni????
Én meg mondjam, hogy te egy szociopata hermofrodita vagy?????
Na hogy esne???
Kérdezőnek:
NEm feltétlen, de ha rám hallgatsz , nem teregeted ki az ilyen ügyeidet a pap előtt. Én fiú vagyok, nálam is ugyanez a helyzet volt, míg jártam misére, stb...
Egyszer mikor gyóntam húsvét előtt, és csak megemlítettem, hogy "paráználkodtam" mire a pap, szó szerint: "Kivel, mikor,hányszor, miért???"
Köpni, nyelni nem tudtam.....
És elkezdte ecsetelni, hogy én már a pokolba fogok örökre elégni..........Na ezóta nem járok misére, és a papokat is kerülöm.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!