Mit tudtok a Szcientológiáról? Mit gondoltok róla? Tapasztalatok?
ma 09:55
Nem forrásként közöltem a linket hogy ez alapján ítéljék meg a sci-t csak ezen az oldalon vannak felsorolva a sci-vel kapcsolatban álló cégek, amúgy érdekes mert ha a google-n beírjátok hogy gyurcsány és szientologia, hát érdekes cikkeket fog kihozni...
Véleményem szerint sok köze van a sci-nek ahhoz is ami most ebben az országban zajlik és most nem akarom sorolni szerintem mindenki tudja...
(gy.k. az emberek hülyének nézésére gondolok)
Én meg tudom már ítélni ezt az egészet nagyjából mert tisztában vagyok a kommunikációs teknikákkal amit alkalmaznak csak az a baj hogy ezt nagyon sokan nem ismerik fel még időben és ugy gondolom vannak olyan "cégek, emberek" is akik már lemásolták ezeket a módszereket a saját profiljukra és névtelenül alkalmazzák nem kiabálják hogy ez scientologia hanem csak csinálják és ez még veszélyesebb...
Előző állításom is tapasztalatra alapul, dolgoztam már oylan munkahelyen is multinál, ahol a munkakörülméynek türhetőek ugyan de a munka valójában unalmas céltalan értelmetlen és józan ész nélküli plusz még eredménye sincs sok..
Ami van az elhanyagolható számok szerint... Mindezek mellé még alul is volt fizetve, de komolyan ki voltam akadva hogy az ott dolgozó munkatársak mint a megszállottak pörögtek és ugrottak minden kis jelentéktelen apróságra és még egymást is kontrollálták meg furkálták, mindezt havi 100 ezer forintért és azt hitte magáról mind hogy ő jaj de fontos és nélkülözhetetlen munkaerő és egyiknek sem jutott soha eszébe hogy továbblépjen!!
Olyanok voltak szó szerint mint a zombik!!
Ha valaki arra büszke hogy a piacon még az 500 forintos felsőből is tudott alkudni annak képzelem hogy miylen lehet a magánélete..
Komolyan azok az emberek nem a földön jártak hanem valahol nagyon máshol...
Na jó kimondom, legutóbb a tesco-nál melóztam és iszonyatos hasonlóságokat véltem felfedezni az általuk alkalmazott módszerek és a szientológiai teknikák között a kommunikáció terén annyi volt a különbség hogy itt nem volt mindenröl napi statisztika írásban és heti értékelés hanem csak negyed éves értékelés..
De ugyanakkor biztos vagyok abban hogy a vezetök heti szinten jelentést adnak a felettesüknek a dolgozókról másnem szóban.. És a visszacsatolásokat is érdemes megfigyelni meg azt hogy milyen szinten próbálják feltérképezni az ember magánéletét is!! A végeredmény persze uyganaz, akit nem tudnak maguk közé állítani, beolvasztani, azt kilökik ha jól dolgozik ha nem!!
"Ha sok pénzt akarsz, alapíts vállalatot. Ha még több pénzt akarsz alapíts egyházat."
Ron Hubbard elve.Ő az alapítója a szcientológiának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!