Mit tudtok a Szcientológiáról? Mit gondoltok róla? Tapasztalatok?
Mindennek utánanézek, mielőtt véleményt nyilvánítok róla. Elképesztően ostoba dolognak tartom és meg vagyok döbbenve, hogy emberek pénzt adnak ki ezért és aztán el is merülnek a szcientológia mocskában.
Sokat olvastam róla, érdeklődő vagyok, a könyveiket is nézegettem, de hihetetlenül undorít az, hogy pénzért adják a semmit. Annyira meg vagyok döbbenve, hogy nem találok szavakat sem.
Természetesen van ismerősöm, neki nem mondom, hogy mekkora ostobaságot csinál, mert meg tudja indokolni, hogy ez neki miért jó. Nem értek vele egyet, de nem szólok bele.
Ha te is követni akarod őket, tegyed nyugodtan, de sokak szerint ostobaság az egész, ne lepődj meg a nálam sokkal durvábban mocskolódókon.
Én nem követni akarom, mert már megtapasztaltam és ismerem csak azt akarom tduni hogy mások vajon felismerik e ha valaki ilyen módszereket alkalmaz céljai eléréséhez legyen az a tanárod vagy a főnököd vagy a pártod amire szavaztál..
Az a baj ezzel hogy már olyan helyekre is beszivárgott ez az egész ahová nem is gondolnák sokan és emiatt tudnak rengeteg embert simán hülyének nézni...
Ezt például ismertétek??
Ez azoknak a cégeknek a listája ahol szcientológiai teknikákat alkalmaznak üzletszerzési célokból!!
Sajnos én akkor ismertem ezt meg mélyebben mint utólag kiderült amikor az egyik iylen céghez vettek fel dolgozni..
Tom Cruise egy F*ASZ.
Ő is ilyen vallású, ha jól gondolom, és szerintem ez nem normális dolog.
21:16 Én nem vagyok a szci híve, sőőt, de ez az oldal nem a legjobb forrás sem a szci sem más megitélésére. Elolvastam, és bődületes dolgokat szed össze, egy elvakult keresztény aki szerint még a jóga is rossz hatással van a hívő katolikusokra, a dalai lámát pocskondiázza, meg az agykontrollt stb. Fingja nincs valszeg egyikről sem, és nagyon nagy hülyeségeket tesz fel az oldalra!
Kicsit reálisabb blog a szcientológiáról egy volt szci blogja: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!