Vannak még csodák? Tapasztalatok?
A csodát a mai világban a véletlen és a szerencse szavak helyettesítik. Tehát ha imádkozol és meggyógyulsz, véletlen.
Mindazonáltal Jézus maga sem szeretett csodákat tenni, nem szerette hogy az emerek jelet kérnek tőle, mert az nem hit. (E gonosz és parázna nemzetség jelt kíván, és nem adatik neki, csak a Jónás próféta jele)
Csodák továbbá ritkán történnek. Ettől csodák, egyébként menetrendszerű természeti események lennének.
De ha úgy nézed, hogy az egész világegyetem egy csoda, hogy az élet egy csoda, hogy itt vagyunk, az egy csoda...és az élet a legnagyobb csoda.
Csodàk valòban történtek és minden bizonnyal történnek is.A legtöbb keresztényekkel összeköthetö csoda àltalàban a Mària jelenésekkel van kapcsolatban,legnevezetesebbek a Lourdesi,Fatimai és az Egyiptomban lévö Zeitun vàrosàban történt csodàk(jelenések).A Franciaorszàgban lévö Lourdes vàrosban azutàn történtek csodàs események miutàn egy Bernadett nevezetü kislànynak(az Ö àllìtàsa szerint) megjelent Mària(ha érdekel nézz utàna a neten).A jelenések befejeztével
a területen nagyszàmban történtek(nek) csodàs gyògyulàsok,melyek a mai napig tartanak.Az események azért figyelemreméltòak, mivel a több szàz gyògyulàs közül 65(lehetséges hogy ma màr több) tudomànyosan megmagyaràzhatatlan.Minden esetet a Lourdesi Nemzetközi Orvosi Irodàban vizsgàlnak àt,melyben különbözö vallàsù,vilàgnézetü(beleértve a hitetleneket is),specializàciòju orvos dolgozik,és azon gyògyulàsok melyek a tudomàny jelenlegi àllàspontja szerint megmagyaràzhatatlannak bizonyùlnak
az egyhàz csodaként ismer el.A Zeitunban történt Mària jelenések több milliò ember szeme làttàra történtek,és sokszòr òràkon àt tartottak.A csodàkròl rengeteg felvétel készült,és a rendörség àltal végzett nyomozàsok is az esemény hitelességét bizonyìtottàk.
igen, és még sok száz csodárol is olvastam , meg a saját szememmel is láttam pl. egy bénát láttam meggyogyulni es járni Temesváron a reinhard Bonnke evangélizácion.
Csak az várjon a csodára akinek van hite . Hit nélkul várhatunk..
Akiknek nincs hite , halgassa az igét, vagy olvassa .
Vagy hittel kiáltson Istenhez és Ö felelni fog Biztosan tudom !!!
Szerintem csodák alatt nem feltétlenül hatalmas jelenéseket kell érteni. Ezek becsapósak is lehetnek. Vajon tényleg istentől vannak?
Mint például a Mária jelenések. Mivel ő is ember volt, és Jézus is, ha csodát tett, az soha nem volt céltalan.Nem csupán megjelent, hanem gyógyított, táplált, bizonyságot tett a feltámadásról.
Ettől függetlenül ma is lehetnek csodálatos gyógyulások.
Illetve én magam is megtapasztaltam Isten csodáját gondoskodása által.
Missziós jellegű munkám van. Tavaly télen nagy szükségem lett volna egy téli bakancsra. De nem tudtam venni. Pont a nagy hideg beállta előtt egy nappal kaptam egyet. Senki sem tudott erről a szükségemről, csak Isten. Egy olyan csomagot kaptunk a munkahelyemre, amiben az én méretemben volt egy pár jó bakancs.
De a munkahelyemen is tapasztaltunk ilyen dolgokat. Kimerültek az anyagi készleteink, és akkor támogatást kaptunk valahonnan. Pedig nem hirdettük, hogy problémáink lennének.
Isten gondoskodott rólunk.
Ezek a csodák szerintem igenis ott vannak a mindennapjainkban. Csak figyeljünk arra, h ne véletlennek, vagy szerencsének véljük, hanem higgyük el, hogy Isten ma is munkálkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!