Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit tudtok a pünkösdi kereszté...

Mit tudtok a pünkösdi keresztény vallásról jó ill. rossz tapasztalatok!? És a gyülekezetükről hogy mit csinálnak ott stb? Aki tud kérem segitsen!

Figyelt kérdés
2009. jún. 29. 11:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Karizmatikus gyüli, és nagyon kellemes.Ott van az Úr szelleme,bár nem töltekeznek be Szent Szellemtől.Azt nem fogadják el,agyon jól érzi agát itt az ember.
2009. jún. 29. 19:03
 2/4 anonim ***** válasza:
84%

én 3 éve tértem + pont egy pünki gyüli evangelizációján és azóta abba a bizonyos gyülekezetbe járok, voltam már 1éb karizmatikus gyülekezetekben is, nem szeretnék sem A-t sem B-t mondani, nekem személy szerint "bejön", de sztem nem is igazán ez a lényeg hanem a te személyes kapcs.od Jézussal, stb. persze nagyon fontos a közösség, fontos, h találj olyan embereket, akik ugyanúgy gondolkoznak, mint te. szal én nagyon jól érzem magam abban a gyüliben.:)

1 szó, mint 100:pozitív;)

2009. júl. 17. 11:12
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
oh..és általában én eddig olyan helyeken voltam(és az én gyülim is olyan), h támogatjuk, kívánjuk a szent Szellem munkáját, hiszünk a szellemi ajándékokban, stb. bizony sajna vannak olyan gyülekezetek, ahol még mindig azt mondják, h óóó azok csak anno voltak.. de ez gyülekezet függő
2009. júl. 17. 11:14
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Mit tudtok a pünkösdi keresztény vallásról jó ill. rossz tapasztalatok!?

-Én pünkösdi-karizmatikus gyülekezetbe járok, ami még jobb, ahogy már itt leírták, annyi a különbség, hogy nem ismerik el a karizmákat.. (most nem fejtem ki, mivel nem ez a kérdés) de szerintem ha már pünkösdi akkor rossz hely nem lehet. Persze sok függ a vezetéstől is... De mindenképp pozitív!!!!!!

És a gyülekezetükről hogy mit csinálnak ott stb?

-Gondolom az Urat dícsérik, azaz énekelnek Neki dicsőítő énekeket, felolvasnak a bibliából és megmagyarázzák. Talán vannak személyes, egyéni bizonyságok is.

Én nem félnék elmenni egy Istentiszteletükre, de én jobb helyen vagyok. :-) Nem bántom őket, sőt szeretem őket, de ahol a karizmákat is elismerik, ott nagyobb a világosság!!!

(Remélem senki nem értett félre.)

2009. aug. 8. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!