Ezek valóban megtörténnek?
Az Antikrisztus gyermeke megszületett nemrég Columbiában, aki tárgyakat tud mozgatni, valamint lángokat idéz elő!
A Sátáni 7 jel: 1. Az Antikrisztus megnyilatkozása (ami már megtörtént) lássátok a linkben
2. Nagy háború (ami már megtörtént) Jeruzsálem ellen most 2012-ben
3. Trombita szó a halálnak (sziréna)
4. Nyomorultak sikolyai (éhezők)
5. Tűz és vér esik a földre
6. Armageddoni csata
7. Porból porrá.
És már nemsokat kell rá várni! Hamarosan zűrzavar támad és háború az egész világban!
Nem véletlenül volt az egyik magyar párt (nemrég) általi gerjesztés. Most már ők is megmozdultak. Ezelőtt nem sokkal kezdődött a Jeruzsálemi jewisek háborúja, és nemsoká az egész földön megmozdulások lesznek!
A Sátánnak nincs szüksége egy gyermekre is. Épp elég erős anélkül is, tudja az emberek leggyengébb pontját és pont úgy kísért.
Háborúk mindig is voltak, és nem követte őket világvége.
Majd lesz világvége, de én inkább Istenre bízom annak az idejét, és nem jósolgatok mindenféléből.
"Valamint az Apostoli magyar királyságról hallottatok már?"
Persze ez egy történelmi fogalom, de ez hogy jön ide, és mi vele a probléma?
Mindig jön egy újabb próba, ami addig nem volt. Elképesztő.
Sátán nem teremtő. Ezt tudomásul kell venni. Ő is csak egy teremtmény. Ugrálhat felőlem a fején is, úgy bizonygatva, hogy győzött, akkor is kinevetném. :)
Végeztem egy szertartást az előbb isten segítésére erre a zenére, mivel ebben a dimenzióban, amiben mi vagyunk, a csata még nem zajlott le, de már a másikban igen, amit fentebb írtam:
Most pedig az embereknek segítek erőt adni isten kontaktusba kerülésével a wicca: jó boszorkányok segítségével. Hallgassátok meg a zenét, segíteni fog, és meghallgat benneteket isten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!