A rózsafüzér hordása valóban divattá vált a fiatalok körében? Ti hol hordjátok?
én nem hordom
egyrészt mert nem vagyok katolikus
másodsorban, mert ha az lennék, akkor nem divatból hordanám magamon, hanem a zsebemben
egy vallási jelkép-kellék nem divatcikk, nem támogatom a lealacsonyítását Pl. hogy valakinek a kipakolt keblei között lengedezzen...
Nem hordom, ez nem egy ékszer. Nem erre való.
Amúgy akik hordják divatból szerintem egy Miatyánkot és egy Üdvözlégyet se tudnának hibátlanul elmondani...
Nem hordok ilyeneket
Biblia ellenes, és bálványnak minősül.
Sehol nem használtak ilyesmit sem Jézus sem a követői, az egyházak mint sok minden mást átvettek helytelenül szokásként más népektől, és beleszervírozták a szokásaikba, megszentségtelenítve Isten szavának tiszta megvilágosító leírásait.
Mélyen hívő katolikus vagyok, épp ezért nem hordom, mert tilos!
A rózsafüzér kézbe való, és imádkozni kell vele, nem pedig ékszerként hordani. Ez nem egy védő talizmán vagy ilyesmi.
Több pápai rendelet szabályozta, hogy rózsafüzért ékszerként hordani szentséggyalázás.
Kereszt nyakláncot azt lehet hordani, de rózsafüzért nem!
Vagyis, akinek a nyakában ilyet látsz, az biztosan nem katolikus és val. szeg. nem is vallásos.
Személy szerint gyalázatnak tartom, hogy utcalány és strici módjára viselkedő tizenévesek ilyeneket hordanak és diszkókban, egyéb becsületsüllyesztő helyeken ilyenekben pózolnak. Nem az jön le, hogy hűde vallásosak, hanem az, hogy vagy gúnyolódnak a valláson, vagy csak egy poén nekik.
A vallás megalázása az ilyen viselése.
Jó tudni, hogy nem Isten szava rendelkezett ez felett, hanem a Pápa.
Hogy mekkora bátorsága van ezeknek Biblia ellenes dolgokat az emberekkel megetetni.....
Agyad a Biblia-ellenes, esetleg...Jézus is hordta a zsidók imafüzérét, aminek bojt volt a végén, akkor meg miről beszélünk?
Protestánst létedre nem egy másik keresztény közösséget kellene ilyen ocsmányul fúrnod, sokkal több gondod lehetne a pogányokkal, ateistákkal és egyéb félékkel.....
"Jó tudni, hogy nem Isten szava rendelkezett ez felett, hanem a Pápa."
Aha, még valami, kedves vad-protestáns...hát a protestánsok presbitériuma hol van benne a Bibliában?
A különbség az, hogy míg az első pápa, Péter benne van a Bibliában, addig sem Luther, sem Kálvin, sem Joseph Smith, sem Charles Russel NINCSENEK BENNE! Csak ennyi, kösz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!