Az egyház tiltja a bikinis fotózást? Ha valaki mély keresztény életet él, ez már nem fér bele?
A mai világban a férfiakat durván hergelik erotikus képekkel. Ilyen lehet akár egy bikinis kép is, aminek láttán beindul a fantáziájuk, a következmények pedig változóak, de semmi esetre sem ébreszt tisztelet, csupán nyers vágyat. A mai nők pedig éppen ezt hiányolják, hogy tisztelve legyenek. Akkor meg minek mutogatják magukat?
Gondolom az egyház is így gondolkodik, ha tiltja.
Az egyház erkölcstelennek minősíti...mert az is.
És most a hagyományos római katolicizmusról beszéltem, nem a modernista újegyházról....
"Az egyház erkölcstelennek minősíti...mert az is.
És most a hagyományos római katolicizmusról beszéltem, nem a modernista újegyházról...."
A "modernista újegyház" is elítéli, mivel lealacsonyítja a nőt egy szexuális tárggyá. Amúgy meg nem mindegy a kép funkciója. Egy családi nyaraláson készült kép senkit nem fog megbotránkoztatni. De ha szexuális dolgokra buzdít, akkor az már nem helyes.
Bár arról is lehetne vitatkozni,hogy a bikini viselése, vagy a "Fogd a szád, és csinálj szendvicset, de nehogy beszélj más férfival útközbe!" a tárgyiasabb.
Egyébként a nőknek is vannak szexuális fantáziájuk (bár lehet én élek egy másik párhuzamos világba). De valamiért félmeztelen 6packos photoshopman a panelek falán senkit sem zavar . Mostantól mi is húzzunk a strandon polót és cenzúrázzák ki a férfi mellbimbót is!
Keresztényeket kérdezett a kérdező, nem muszlimokat. Hittagadáskor legalább illene ismerni az adott vallást.
Ráadásul én még tiniként sem raktam ki a falra képet, hogy azt imádjam, gondolom más nő is így van, de ha ki is rakott egy-egy rajongói posztert gyerekként, az sem a szexualitásról szólt.
A vágynak pedig megvan a maga helye és ideje, amit lehet kontrollálni, ezt nem tudja sok ember megtanulni, inkább azonnal rámondja egy keresztényre, hogy frigid, vagy impotens, mert számukra csak az értékes tagja a társadalomnak, aki halálra masztizza magát vagy mer bárkivel egyéjszakásba keveredni.
Különbözőek az erkölcseink. Mert nekem az utóbbi ember szimpla k.rva.
ugyan már, mi van egy bikinis fotón? Annyi bikini nélkülit láthat bárki aki csak akar, amennyit akar. Sőt még "tárukozót " is. Na és?
És mit számít egy fotó, ha a strandon élőt láthatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!