Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az egyház tiltja a bikinis...

Az egyház tiltja a bikinis fotózást? Ha valaki mély keresztény életet él, ez már nem fér bele?

Figyelt kérdés
2012. dec. 2. 17:45
1 2
 1/13 Andizsuzsi ***** válasza:
Egyháza válogatja. Van, ahol belefér, van, ahol nem. Meg a fotózás célja sem mindegy. Nyaraláson gondolom lehet, ha valaki modell, az én normáimba még a bikini belefér.
2012. dec. 2. 17:49
 2/13 A kérdező kommentje:
katolikus egyházra gondoltam. bár nekem nem fér bele, azért kíváncsi vagyok rá
2012. dec. 2. 17:52
 3/13 anonim ***** válasza:

A mai világban a férfiakat durván hergelik erotikus képekkel. Ilyen lehet akár egy bikinis kép is, aminek láttán beindul a fantáziájuk, a következmények pedig változóak, de semmi esetre sem ébreszt tisztelet, csupán nyers vágyat. A mai nők pedig éppen ezt hiányolják, hogy tisztelve legyenek. Akkor meg minek mutogatják magukat?

Gondolom az egyház is így gondolkodik, ha tiltja.

2012. dec. 2. 18:10
 4/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egy olyan dolog, amihez nem kell még csak hívőnek se lenni. Kérdezz meg néhány nőt, hogy mi a véleménye arról, hogy a párjuk bikinis nőkről készült képeket nézeget...
2012. dec. 2. 18:50
 5/13 anonim ***** válasza:

Az egyház erkölcstelennek minősíti...mert az is.

És most a hagyományos római katolicizmusról beszéltem, nem a modernista újegyházról....

2012. dec. 2. 20:34
 6/13 anonim ***** válasza:

"Az egyház erkölcstelennek minősíti...mert az is.

És most a hagyományos római katolicizmusról beszéltem, nem a modernista újegyházról...."

A "modernista újegyház" is elítéli, mivel lealacsonyítja a nőt egy szexuális tárggyá. Amúgy meg nem mindegy a kép funkciója. Egy családi nyaraláson készült kép senkit nem fog megbotránkoztatni. De ha szexuális dolgokra buzdít, akkor az már nem helyes.

2012. dec. 2. 21:58
 7/13 anonim ***** válasza:

Bár arról is lehetne vitatkozni,hogy a bikini viselése, vagy a "Fogd a szád, és csinálj szendvicset, de nehogy beszélj más férfival útközbe!" a tárgyiasabb.

Egyébként a nőknek is vannak szexuális fantáziájuk (bár lehet én élek egy másik párhuzamos világba). De valamiért félmeztelen 6packos photoshopman a panelek falán senkit sem zavar . Mostantól mi is húzzunk a strandon polót és cenzúrázzák ki a férfi mellbimbót is!

2012. dec. 3. 00:02
 8/13 anonim ***** válasza:

Keresztényeket kérdezett a kérdező, nem muszlimokat. Hittagadáskor legalább illene ismerni az adott vallást.

Ráadásul én még tiniként sem raktam ki a falra képet, hogy azt imádjam, gondolom más nő is így van, de ha ki is rakott egy-egy rajongói posztert gyerekként, az sem a szexualitásról szólt.

A vágynak pedig megvan a maga helye és ideje, amit lehet kontrollálni, ezt nem tudja sok ember megtanulni, inkább azonnal rámondja egy keresztényre, hogy frigid, vagy impotens, mert számukra csak az értékes tagja a társadalomnak, aki halálra masztizza magát vagy mer bárkivel egyéjszakásba keveredni.

Különbözőek az erkölcseink. Mert nekem az utóbbi ember szimpla k.rva.

2012. dec. 3. 06:17
 9/13 mustafa33 ***** válasza:
van akinek nem fér bele ☺ a szilikon a bikinibe ☻
2012. dec. 4. 02:59
 10/13 mustafa33 ***** válasza:

ugyan már, mi van egy bikinis fotón? Annyi bikini nélkülit láthat bárki aki csak akar, amennyit akar. Sőt még "tárukozót " is. Na és?

És mit számít egy fotó, ha a strandon élőt láthatsz.

2012. dec. 4. 03:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!